Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 7 juli 2011

Donner en DSK

Vorige week vrijdag was Donner te gast bij Knekel en Flink, dit om zijn cadeautje aan welgesteld Nederland te presenteren, de verlaging van de overdrachtsbelasting. Invaliden, chronisch patiënten, laagbetaalden en ouderen moeten, van dit door fascisten geregisseerde kabinet, boeten voor de fouten die aan de top (politiek, banken, pensioenfondsen) zijn gemaakt, maar deze smerige gereformeerde CDA kakzever kan wel een cadeau uit de belastingpot geven aan burgers die zich een koophuis kunnen veroorloven. Zogenaamd om de huizenmarkt weer vlot te trekken. Wel zeuren over de huizenbubbel in China en de VS, maar de gestoorde gesubsidieerde huizenbubbel in Nederland, daar lullen we niet over. Zometeen meer hierover.

Ook aanwezig advocaat Spong, aan de orde kwam het proces tegen Strauss-Kahn in New York.
Spong noemde een aantal details uit de zaak, zoals de verdenking van verkrachting enz. Donner voelde zich daar zichtbaar ongemakkelijk bij: hij wist niet in wat voor plooi z'n rotkop nu weer te manoeuvreren en gefriemel met de handjes. Waarschijnlijk wordt de griezel al opgewonden van al deze details. Nog gevraagd naar zijn mening, komt GodverDonner met een geweldig leuke grap: "ik weet maar één ding, het was buitenechtelijk", jezus wat een lol! Donner wordt zichtbaar nerveus van de uitlating die een andere gast doet: "als er iets met ons is (de vrouw wijst om zich heen), is daar geen aandacht voor" (doelend op de aandacht die Strauss-Kahn genereert). Ja, veronderstel dat Donner nog eens wordt geconfronteerd met zijn aandeel in de verantwoordelijkheid voor de dood van 11 illegalen in het Schiphol cellencomplex....

Als het over de overdrachtsbelasting gaat wordt Donner gevraagd wanneer hij zijn laatste huis kocht en wat de prijs was. Wanneer? 8 à 9 jaar geleden, en de prijs? 8 à 9 ton, dacht deze wanpresterende minkukel. Naast de doden is Donner verantwoordelijk voor een tsunami aan maatschappelijke ellende, daar verdient deze kwast zoveel mee, dat hij een huis van laten we zeggen 8,5 ton kan kopen, dat is godverdomme bijna 2 miljoen oude guldens. Snapt u nu waarom de politiek niets wil doen aan de hypotheekrenteaftrek, ook niet die van huizen boven de € 700.000,--?
Wat een land en wat een schoftentuig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten