Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 18 juli 2011

Stivoro schiet weer eens meerdere bokken

Vorige week donderdag liet Stivoro weer eens weten (radio1 rond 13.17u.) , dat in de strijd tegen het roken prijsverhoging het middel is. Als voorbeeld werd Groot Brittannië opgevoerd, wat de woordvoerder huppelkut er niet bij vertelde is dat het aantal verkochte gesmokkelde sigaretten in GB op een nooit eerder vertoond hoogtepunt is aangeland (WOII buiten beschouwing gelaten).
De georganiseerde misdaad vaart er wel bij.

Vandaag maakte Stivoro in navolging van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bekend, dat tabaksfabrikanten teveel stoffen aan de tabak toevoegen, stoffen zoals dropsmaak of vanille, die jongeren verleiden te gaan of te blijven roken.

Een paar jaar geleden, gaf Stivoro de overheid het advies niet te pleiten voor vermindering van het aantal stoffen in tabak, die niets met nicotine te maken hebben. dat deed Stivoro met de uitlating, dat dit alleen maar het roken zou bevorderen. Stoffen waar het toen om ging, waren bijvoorbeeld stoffen die de verslaving aan tabak versterkten........

Weg met dit belastingverslindende orgaan, dat al helemaal de bek houdt over de uitstoot van het autorijden, dat 18.000 vroegtijdige doden per jaar oplevert, naast een groot aantal kinderen dat daar long- en/of luchtwegklachten door oploopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten