Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 23 juli 2011

Wilders en de laffe moorden in Noorwegen

Een paar laffe aanslagen in Noorwegen, dit keer (godzijdank) geen fundamentalistische moslim, maar 1 of meer fundamentalistische nazi('s). De actualiteitenrubrieken genieten weer, in Nieuwsuur gisteravond lekker sensationeel een herhaling van 'alle' aanslagen tot nu toe in Europa, daarna natuurlijk wel veel ruimte voor de achterlijke dope race 'tour de France' en Smeets met z'n vervelende dikke kop en suffe fiets geouwehoer.
Terug naar Noorwegen, de enige aangehouden moordenaar is een christen fundamentalist en een aanhanger van extreem rechts, hij ziet Wilders als voorbeeld voor de politiek in eigen land. De fundamentalistische angst en haat profeet Wilders liet prompt weten, niets te maken te hebben met dat geweld, nee dat zou er godverdomme nog bij moeten komen! Wilders weet donders goed, dat hij het klimaat creëert waarin de 1 en 2 hersencellige aanhangers van zijn fascistische beweging tot dit soort daden kunnen komen.

Nogmaals: een verbod op religieuze opvoeding tot 18 jaar, een totaal verbod op privé wapenbezit (zeker aan het recht een wapen in huis te hebben) en een verbod op (leugenachtig) haatzaaien zou eindelijk op z'n plaats zijn en zoals nu blijkt niet alleen in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten