Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 8 juli 2011

Teeven de grote misdaad promotor

Teeven wil weer een grote stap maken richting het omdraaiing van bewijslast, hij wil al tijdens het onderzoek, dus als je nog niet bent veroordeeld, beslag laten leggen op de bezittingen van de verdachte. In overduidelijke zaken, zoals een grote handelaar in harddrugs (niet de slijter, ook al is alcohol een bijzonder schadelijke harddrug), die wordt gepakt met een grote lading troep en overduidelijk zwemt in het geld, wordt er allang onmiddellijk beslag gelegd. Nee, de flinke rechtse Amsterdamse VVD boerenlul Teeven, wil ook de kleine diefjes, verslaafden die in de overtreding gaan of andere 'kale' misdadigers pakken (de dikke lul legt natuurlijk geen beslag op bezittingen van bijvoorbeeld bouwfraudeurs, die miljarden stelen uit de portemonnee van burgers en/of de belastingpot). Het gaat hier natuurlijk om het gevoel van onveiligheid hoog in het vaandel te houden, want denken dat je daadwerkelijk iets kan halen bij kleine misdadigers is je reinste onzin, van een kale kip kan je niet plukken. Twee vliegen in één klap: als men niet kan betalen wordt het extra brommen.
De disfunctionerende hufter Teeven, die god betere ooit officier van Justitie was, snapt niet (of juist wel) dat een misdadiger die vrijkomt en ziet dat hij nog nul komma nada bezit, hoogstwaarschijnlijk weer zijn/haar oude stiel zal oppakken. Maar dat is dan wel weer goed voor Teeven, het onveiligheidsgevoel van de burger blijft lekker op peil. Het is als met de reclassering, die de laatste tien jaar steeds verder werd uitgekleed.
Maar ondanks dat laatste gaat het 'niet goed' met de misdaadcijfers, die jaar na jaar dalen, gelukkig hebben we Teeven die beter laat dan nooit ingrijpt!

De grote zak van de SP, van Bommel (die iets te veel achter een bepaald lichaamsdeel aan loopt) liet vanmorgen op BNR weten het wel eens te zijn met Teeven, jezus wat een klootzak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten