Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 30 juli 2011

De Telegrof en de schandpaal

De reclassering gaat in navolging van Den Haag en Rotterdam, mensen die een taakstraf moeten uitvoeren, kleden in een oranje (!?!) hesje met het opschrift: 'werkt voor de samenleving'. Dit om de 'gewone burger' het gevoel te geven, dat er echt gestraft wordt. Dus het voor paal zetten van een veroordeelde, dat woord paal stamt van het middeleeuwse woord schandpaal. Dat is wat de reclassering doet in antwoord op het 'ongenoegen' in de maatschappij, een ongenoegen gevoed door bepaalde politici, terwijl jaar na jaar de criminaliteit daalt. Dit met hesjes aankleden van veroordeelden is alweer een gejat 'nieuw' idee uit de VS , waar men bij 'gebrek aan geschiedenis' de middeleeuwen nogal eens placht na te spelen. De reclassering, die zelf intussen zo ver is uitgekleed, dat ze het werk waar dit orgaan voor bedoeld is nog amper kunnen uitvoeren, uitgekleed door vaak hetzelfde soort politici als hiervoor beschreven. Werk dat wetenschappelijk bewezen wel degelijk vruchten afwerpt. Het wordt tijd voor nieuwe leiding bij Reclassering Nederland, die hun mond opentrekken over zaken waar de organisatie ooit voor werd opgericht en zich verzetten tegen alle bezuinigingen op dit gebied..
De Telegrof, nooit vies van steun voor zeer foute regimes bracht dit vandaag groots in hun vuil spuiend blad.
De Telegrof dat zich in WOII volkomen achter de nazi-ideologie schaarde, en daarvoor als 'beloning' een verschijningsverbod kreeg na de oorlog. Dat verbod werd, onder druk van de zeer foute prins Bernhard, een paar jaar na de oorlog teruggedraaid.
De Telegrof een groot voorstander van de doodstraf, moet ook maar pleiten voor nieuwe rechters (de huidige zijn van 'de linkse kerk'), die de veroordeelde het vonnis toeschreeuwen. Zoals de rechters dat deden in nazi Duitsland, en waar de meesten, ondanks de vele uitgeschreeuwde doodsvonnissen, na de oorlog gewoon door mochten gaan met hun werk. Dat was één van de redenen voor het ontstaan van de Rote Armee Fraktion.
In dit verband een link naar de volgende 3 berichten:

http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/04/beroering-over-sser-die-anne-frank.html
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/05/telegraaf-laat-ware-gezicht-weer-eens.html
http://deazijnpisser.blogspot.com/2010/08/de-ophef-over-de-internetpublicatie-van.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten