Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 8 juli 2011

Schuldenlast van jongeren en de politiestaat

Gisteren werd bekend gemaakt, dat ROC leerlingen uit Amsterdam een gemiddelde schuld van € 8.700,-- hebben. Dat is met name te danken aan het kopen van merkkleding en 'smartfoons', aldus het bericht. Nee, het komt doordat ROC leerlingen geen bliksem verdienen en toch mee willen doen aan de meer dan achterlijke consumptie race. Dit marionettenkabinet wil nog verder gaan met de verdiencapaciteit van jongeren, steeds vaker wordt er geopperd dat het minimumloon omlaag moet en dit kutkabinet maakt het voor mensen op de armoedegrens de komende jaren nog moeilijker het hoofd boven water te houden. Al jaren doet de overheid geen bliksem aan telefoonmaatschappijen met hun leugenachtige reclames voor 'gratis' telefoons. Het is al zover, dat je alleen een handtekening van je ouders nodig hebt, als je nog geen 16 bent! Daarna weten ze je wel te vinden. Scootertje kopen? Geen probleem voor €15,-- per week heb je er een. De overheid weigert aan dit soort kredietverlening paal en perk te stellen, bovendien liet de gesjeesde verpleegkundige, het wanpresterende CDA bijtertje, dat ministertje van onderwijs mag spelen, Bijsterveld, weten, dat zij niet van plan is lessen in het omgaan met geld op scholen te introduceren.

Al met al wordt er naast de gigantische hypotheekschuld, nu dus een generatie gecreëerd, die tot de oren in de schuld aan het leven begint, die vervolgens de eerste jaren zeker, geen bliksem verdient en als dat op termijn niet wordt gerepareerd, zullen velen kiezen voor een 'loopbaan' in de misdaad. De schulden die jongeren nu hebben zullen uit de lengte of breedte terugbetaald moeten worden, dat zal uiteindelijk uit de gezamenlijke belastingpot gebeuren, dat weet het tuig, dat alles 'gratis of bijna gratis' door de strot van jongeren duwt. De ondernemers lachen zich intussen dood bij het vooruitzicht van lagere loonkosten over de rug van de belastingbetaler.

Dan de maatregelen die getroffen worden voor toekomstige studenten, over een paar jaar zullen we een groot aantal intelligente frustraten opleiden, wel de capaciteit om te studeren, maar simpelweg geen geld of mogelijkheid te gaan studeren. Wat zullen daar de maatschappelijke kosten van worden en zullen er daar niet veel het pad van de misdaad kiezen?

Tel bij dit alles de achterlijke plannen van dit klotenkabinet met softdrugs op en je ziet waar de politie nu al, maar zeker de komende jaren de handen aan vol zal hebben.
We hebben geen 100, geen 1.000, geen 100.000, maar zeker een miljoen agenten nodig om dit alles het hoofd te kunnen bieden. Dan pas hebben we een staat waar veel CDA'ers en VVD'ers en de voltallige PVV voor pleiten: een echte politiestaat!

Zie in dit verband ook mijn voorlaatste bericht: Teeven de grote misdaad promotor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten