Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 28 juli 2011

De waarden en normen van het CDA

Het CDA kreeg een gift van € 100.000,-- van een financiële instelling, de partij die zo tamboereert op waarden, normen en transparantie, laat weer eens zien wat die woorden waard zijn: nul komma nada. Ze weigeren te zeggen, van wie deze gift kwam.
God's rentmeester roetfilter Koopmans, legde gisteravond in Nieuwsuur uit dat hij weliswaar voor transparantie is, maar dat hij volgens de regels niet mag zeggen van wie deze gift is. Deze CDA nitwit liet zelfs weten, dat hij niet eens wil weten van wie deze gift kwam; wedden dat hij minstens 2 keer loog gisteravond? Het bedrijf dat dit geld schonk aan de CDA hypocrieten, zal het CDA geen strobreed in de weg leggen als haar naam bekend wordt gemaakt, grote bedrijven hebben nooit moeite met foute partijen, zolang de belangen maar goed behartigd worden.
De PVV maakte tam tam over deze zaak, zelf weigeren ze te zeggen welke foute bedrijven geld in haar beweging steken. Ach wat maakt het uit, Henk en Ingrid snappen hier toch geen bal van.

De NCRV had hier een 'Standpunt NL' aan willen wijden, maar heeft dit, zo te zien na enige druk van de juiste plaats, schielijk ingeslikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten