Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 16 juli 2011

'Minister van Onderwijs' Bijsterveld stuurt kaartjes

Het zal je godverdomme gebeuren, ben je net geslaagd voor je VWO, dus in 'opperste stemming', krijg je een kaartje van de gesjeesde wanpresterende CDA nitwit Bijsterveld, die van Wilders ministertje van Onderwijs mag spelen. Dat kan niet anders dan een flinke domper op de feestvreugde zetten. Ook stuurt het bijtertje Bijsterveld gezakte VWO leerlingen een kaartje, velen van hen haken af en verlaten het onderwijs zonder diploma. Dit alles is een campagne om deze leerlingen te motiveren door te studeren.
Dat is toch godverdomme weer ongelofelijk, het afgelopen halfjaar heeft Bijsterveld met haar VVD langstudeerder en mede nitwit Zijlstra het studeren voor een heel grote groep moeilijker gemaakt. Als de laatste plannen zijn doorgevoerd, kunnen de meesten van deze groep het studeren wel helemaal vergeten, het studeren wordt simpelweg te duur. Niet alleen het studeren zelf wordt duurder, maar bij studeren hoort bijvoorbeeld ook huisvesting, studenten betalen al decennia veel te veel voor vaak een minimaal aan 'woongenot' (als je daar al van kan spreken, het kraken is door de bouwmaffia via lobby verboden). Zo is het afgelopen jaar het wonen voor studenten in Den Haag met € 42,-- per maand gestegen! (veel meer dan de afgesproken huurverhoging). Als je als student een baantje nodig hebt en dat hebben velen om aan al hun vaste lasten te kunnen voldoen, is het een stuk moeilijker bijtijds af te studeren, voor kinderen van rijke ouders geen probleem, die weten wel hoe ze de belasting kunnen tillen.

Dit alles naast de bezuinigingen die dit wanpresterende duo in het algemeen op het onderwijs doorvoert, dat is op zich al geen stimulans verder te studeren, en het voornemen docenten in de toekomst beter op te leiden om het onderwijspeil op te voeren, is hiermee een dode letter.

Kortom weer een sterk staaltje volksverlakkerij van deze godvergeten CDA knuppelkut.
Het credo is en blijft: terug naar de goede tijden van weleer, waar de top studeert en later per decreet regeert, waar de massa, zonder enig recht tewerkgesteld kan worden, voor een appel en een ei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten