Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 29 juli 2011

PvdA stopt met theedrinken

In een discussiestuk van de PvdA staat dat het maar eens afgelopen moet zijn met het 'multiculti theedrinken', bovendien wordt een onverbloemde harde aanpak van lastige jongeren (daar bedoelen ze Marokkaanse jongens mee) aanbevolen. Dus het moet maar eens afgelopen zijn met het 'kut Marokkaantjes', is niet voldoende. Hoe wil de PvdA dat in godsnaam dan benoemen? De vieze vuile parasiterende tyfus Marokkanen?
Zojuist (voor 11.30u.) hoorde ik op BNR een nieuwlichter van de PvdA zeggen, dat het debat in de 2e Kamer wel wat genuanceerder kan!?!

Dat de PvdA het roer wil omgooien is allang duidelijk, oppositie wordt niet gevoerd, men wil constructief samenwerken met het door een fascist geregisseerde kabinet. Hiermee bedoelt de PvdA vooral zo min mogelijk commentaar op Wilders en meehelpen van Nederland het meest asociale land van Europa te maken.

Nog een paar suggesties van mij voor de PvdA als ze het over hun Oudkerk hebben: de gore teringlijer die verslaafde meisjes neukt. Of over Kok: de misselijkmakende vuile nepsocialist die vindt dat hij na zijn politieke loopbaan rustig ongegeneerd zijn zakken kan volproppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten