Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 23 juli 2011

Veetransporten een smerig staaltje dierenmishandeling

Gisteravond in Uitgesproken Vara het onderwerp veetransporten in Europa, ik ga er van uit, dat dit is uitgezonden ondanks de laffe moorden in Noorwegen (daar is op de Vara 'site' geen duidelijkheid over).
 

Meer dan 'beestachtig' zijn de beelden en verhalen in de uitzending, je weet niet wat je hoort en ziet.
 

De 'hippe' CDA huppelkut de Lange was in de studio om over het e.e.a. te spreken. Volgens deze Europarlementariër zijn de beelden slecht voor de bedrijven, die 'het wel goed doen'. De suffe lul die haar ondervroeg was zo dom om niet te vragen hoe het kan, dat vaak dezelfde bedrijven weer in de fout gaan en daar ongestraft (of tegen geringe boete) mee door kunnen gaan. 

Of een totale stop op het vervoeren mogelijk is, zegt deze 'christen' dat het gewenst zou zijn als de dieren in een straal van 8 of 900 kilometer geslacht zouden moeten worden. Je zou het mormel op een warme dag in een propvolle veewagen met EVP leden zetten (natuurlijk aangevuld met de CDA smeerpijpen Bleker en Verburg) en ze 900 kilometer verder transporteren, eens zien wat ze dan van haar eigen idee vindt. Verder beroept deze verdraaier van zaken zich op het feit, dat 'wij' (zij en de EVP?) in het Europarlement op het verminderen van veetransporten en strengere regels hadden aangedrongen, maar dat dit voorstel werd weggestemd. 

De lange zegt dat bestaande wetgeving gehandhaafd moet worden. Deze viespeuk vertelt er natuurlijk niet bij, dat haar eigen CDA (Bleker en eerder Verburg) tegen strengere regels is en dat door datzelfde CDA, het orgaan dat op vervoer toeziet, is uitgekleed tot een tandeloze tijger, voorts dat de EVP, de EU partij waar het CDA deel van uitmaakt en de Lange dus zelf in zit, in meerderheid tegen strengere regels of wetgeving is.......
Hier het filmpje (en laat u geen zand in de ogen strooien door de Turkse grens, dat soort toestanden vindt je overal in Europa):
http://uitgesproken.vara.nl/Nieuws-detail.7674.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=47216&tx_ttnews[backPid]=6009&cHash=5b7868d7710427ef90ed447243dce4f3

Zie ook mijn bericht van 15 november 2010 over de controlerende Nederlandse autoriteit:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2010/11/de-voedsel-en-waren-autoriteit.html

En vanavond weer een lekker stuk gemarteld vlees (dat maakt het vlees nog malser) op het bord, jammie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten