Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 12 juli 2011

Leers verklaart de oorlog

Leers verklaart de oorlog aan de illegalen, wat? waar? hoe? waarom? Zijn er marsmannetjes geland, die Limburg in één grote frituurbak willen veranderen? Dreigt de aarde opgeblazen te worden door keizer Hebberik de 1ste uit een sterrenstelsel hier ver vandaan? Nee, nee en nog eens nee, er komen hier mensen die hun kinderen een toekomst willen bieden en dat is zo'n groot gevaar voor de Nederlandse integriteit, dat deze sjoemelende Limburgse CDA koekenbakker niet anders kan dan keihard ingrijpen.
En hoe gaat de Limburgse leugenaar Leers dat doen? Nou dat gaat hij doen door de paar 'gelukzoekers', die Nederland bereiken en die hij illegaal heeft verklaard (hoe is het mogelijk, dat je op dat kleine klote planeetje dat aarde heet, een groep bewoners illegaal verklaard?), geen gevangenisstraf maar boetes op te leggen.
Deze arme donders die doen wat elke Nederlander in hun plaats ook zou doen, als ze al niet vluchten voor geweld (om dat nog te kunnen bewijzen in Nederland moet je minstens dood zijn), ze vertrekken op gespaard geld van hun gemeenschap naar het rijke westen en/of noorden. Eerst worden ze uitgekleed door mensensmokkelaars, dan worden ze door werkgevers volkomen uitgekleed (lang en hard werken voor een slaven-loontje) en als ze daarna op straat worden geflikkerd en door de politie worden opgepakt, kan de christen Leers de laatste centen uit ze persen om ze daarna op het vliegtuig terug te zetten. Uiteindelijk zijn deze 'illegalen' dan terug in het land van herkomst, een land waar men geen leven heeft, met voor een groot deel dank aan figuren als Leers, die in het verleden de koek zo hebben verdeeld, dat ellende tot in de eeuwigheid gegarandeerd is. Dit naast de verandering van het klimaat, die voor het grootste deel aan het rijke westen is te danken, zie wat dat betreft nu weer de droogte in de Hoorn van Afrika, die daar dood en verderf zaait en grote vluchtelingenstromen op gang heeft gebracht. Een bericht dat vandaag eindelijk de Nederlandse media heeft bereikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten