Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 21 juli 2011

'War on drugs'

De VS voeren al jaren een zinloze 'oorlog' tegen drugs, voor de goede orde daar valt alcohol niet onder, alcohol de meest schadelijke harddrug, die de maatschappij het meest kost. De VS hebben alcohol al eens verboden, in de tijd van deze 'drooglegging' is de maffia door alcohol smokkel groot geworden, volgens veel wetenschappers werd er toen zelfs meer alcohol gedronken, ook eigen 'stook' met alle gevolgen van dien.
Extra hypocriet in het beloofde land van de totale marktbreidel is de verkoop van zeer zware medicijnen via het internet, opiaten als oxycodon zijn gewoon via het net te bestellen. Eenmaal reppen over pijnstillers in je mail en je krijgt 10.000 aanbiedingen uit de VS en dat voor een 'land' dat al decennia lang een oorlog tegen drugs voert.

Volgens zeggen zou de VS stoppen met hun 'war on drugs' (dit in tegenstelling tot het marionettenkabinet Wilders, dat bezig is de politie nog zwaarder te belasten met een anti-'drugsbeleid', dat door wetenschappers als onzinnig wordt aangeduid), dat zou een zegen zijn voor de wereld. Voorbeeld: de VS besproeien vele hectares oerwoud in Zuid Amerika met gif, zodat de cocaïne waardeloos wordt, bijkomend effect: vele hectares totaal vernietigd oerwoud en de verbouw verplaatst zich naar een ander stuk oerwoud.

Misschien kan de VS eindelijk eens iets aan de macht van de farmaceuten doen, zodat medicijnen voor iedereen toegankelijk zijn en als vervolg daarop: geen verstrekking van (zware) medicatie zonder doktersrecept.

Nog even over Nederland: de grote anti-drugs partij het CDA, wiens autistische gemuteerde kleiaardappel en oud premier Balkenende zelfs met een shirt liep, waar 'fuck drugs' op te lezen viel, verspreiden de harddrug alcohol, gratis en voor niets middels flessen wijn met een CDA etiket. Over 'lobbyen' gesproken.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten