Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 13 juli 2011

Gezondheidsraad waarschuwt voor gezondheidsproblemen in steden

De Gezondheidsraad waarschuwde gisteren voor gezondheidsproblemen in de steden ten gevolge van de opwarming van de aarde. Ten minste als die opwarming doorzet (als je daar nog aan twijfelt ben je toch echt een ongelofelijke flapdrol), het gevaar wordt door de raad 'hitte stress' genoemd. Het meest lullige is, dat er wegens 'hitte stress' jaarlijks al veel ouderen overlijden, m.a.w. deze stress bestaat al lang en de maatregelen die daar tegen getroffen worden zijn zwaar ontoereikend, dat heeft van alles met bezuinigingen te maken.
Laat de raad maar eens waarschuwen voor het milieu in de steden door de luchtvervuiling van m.n. auto's. Onlangs werd er naar buiten gebracht dat de roetfilters die gebruikt worden een fopneus zijn, de meest gevaarlijke deeltjes gaan daar zonder probleem doorheen. Ongeveer 18.000 mensen sterven jaarlijks voortijdig door de luchtvervuiling van auto's, kinderen die in de buurt van drukke wegen wonen of naar school gaan, hebben aanmerkelijk meer luchtweg problemen (zoals astma).
Maar deze zogenaamde onafhankelijke raad doet alleen wat de regering welgevallig is, zoals de raad in het verleden heeft laten zien, ze hakken bijvoorbeeld wel lekker in op het roken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten