Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 11 juni 2013

Muzikaal recept voor het financieel pakken van de verantwoordelijken voor de crisis en een onmiddellijk afbouwen van de intensieve martel veehouderij

Jouw regelmatig terugkerende super geneeskrachtige recept, van de toch weledelzeergeleerde blogdokter P. Pisser, zodat je de wereld niet meer door het waas hoeft te zien, dat de overheid, het onderwijs en het grootste ceel van de media, via hersenspoeling voor je hersenen en ogen hebben gecreëerd.

In opperbeste stemming bezorgde de dokter het volgende recept af, gebruikelijke joint in het hoofd, al viel er wel af en toe een bijzonder dikke vloek (en dat zegt wat, als jouw Azijnpisser dat vaststelt). De namen van Teeven, Opstelten, Dijsselbloem, Samsom, Dijksma en Rutte vielen een paar keer tussen de met vloeken en scheldwoorden vergeven zinnen, die hij uit z'n mond liet rollen.
Het eerste onderdeel: alweer een album van Tim Buckley, dit keer 'Greetings From L.A., met een foto op de hoes, met en bovenaanzicht van deze stad op een mooie dag, maar met een in smog gehulde stad, benieuwd hoe dat heden ten dage uitziet, als het warm en mooi weer is.... Uiteraard een heel mooi album, een wat vrolijker Buckley, al blijft voor mij (AP) "Lorca' zijn beste album. Mooi aansluitend het album 'The Last Record Album' van Little Feat, jezus wat een band was dat, schitterende plaat!! Een klein beetje in dezelfde zweterige sfeer: de zwaar onderschatte (echte) zanger/tekstschrijver Tony Joe White met 'Tony Joe' een geweldig album van deze 'swamp fox', waar andere bands vaak meer succes hadden met zijn nummers, dan White zelf, nogmaals een geweldig album!! Over moeras gesproken: dr. John met het waanzinnig mooie album 'dr. John's Gumbo', ja doe die voeten maar van de vloer en geniet! In de muziek van the Nighttripper, is net als in de rest van de muziek uit Louisiana, duidelijk Afrikaanse invloed te horen, vandaar Mapacha Afrika featuring New Cool Collective met ' Songa Yee', een geweldig album met een paar nummers waarop 'de Collective' te horen is, hou je voeten nog maar even van de vloer! En hou ze daar maar, uit hetzelfde continent Romeo Dika met 'Experience', een album waar de energie en het enthousiasme van af spat! Ok, hier en daar wat naïeve teksten en god den here wordt nog even geprezen voor 'al zijn goede werk', maar maakt 't uit, gehersenspoelden zat en het stoort niet echt, nr. 11: 'Pap'am' mag je overslaan. Tot slot nog even wat 'hi-life' in een ander jasje, een project van o.a. Damon Albarn, die nu weer toert met Blur: Rocket Juice & The Moon met hun gelijknamig album, godverdepielekes is dit ff mooi, al vaker gebruikt in de recepten van de dr., maar het is dan ook waanzinnig sterk en fiks psychedelisch! Op deze muziek kan je zeker niet stil blijven zitten, geniet ervan!!!
Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten