Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 3 juni 2013

Muzikaal recept voor vrije cannabis verkoop en een eind aan het meer dan achterlijke achterdeurbeleid, terwijl de overheid miljarden ophaalt aan harddrug-accijns

En alweer kwam dr. Pisser nonchalant aanfietsen, joint in z'n hoofd en zo te zien een half pond kralen extra om de nek, dat belooft weer een heerlijk psychedelisch, uiterst geneeskrachtig recept!

Voorgerecht op deze dag van zovele, het album 'Sunflower' van The Beach Boys, duidelijk een album van wat mindere kwaliteit, inclusief een aantal flutteksten, maar dat mag de pret niet drukken, er valt, mits in 'de juiste stemming' genoeg te genieten bij deze oude jongens, al is het alleen al de glasheldere mooie productie, waar de Boys bekend om staan. Eenmaal in hogere sferen: It's A Beautiful Day met het album waarvan de naam begint met de naam van de band, waar aan toegevoegd: 'For Those Who Love', jezus mensen wat mooi, jammer dat de band maar zo weinig succes had, volkomen onverdiend zoals je hoort!! In het voorlaatste recept melde ik al, dat Kevin Ayers 18 februari jl. stierf, ter ere van dit genie, zijn eerste waanzinnig mooie, 'gespacete' album 'Joy Of A Toy', verder commentaar overbodig, geniet maar gewoon! Aan dit rijtje mag Gong niet ontbreken, vandaar het psychedelische album (dat zijn ze bij Gong allemaal) 'Angels Egg', meer dan waanzinnig sterk! De volgende keus van de dokter is niet zo vreemd, als er wat heren zijn, die verstand hebben van psychedelica, zijn het de leden van de Duitse band Can wel, hier het album 'Inner Space', domweg schitterend! We blijven in hogere sferen met het geweldige album 'Nerve Net' van de meester geluidslandschapstovenaar Brian Eno, potverdepieleklatscher godvergeten geniale goede muziek!!! Vervolgens staat Shamen op het menu met het album 'Boss Drum', geweldig elektronische trance shit van top kwaliteit!!! Het vreemde met Shaman is wel, dat ze altijd nummers op hun albums hebben, die ondermaats zijn, soms is het zelfs ordinaire commerciële shit, zo dat is er ook weer uit. Tot slot van deez prettigehehehe avond Zion Train met 'Siren', jehézus goden-en-zielen sjkitt'rnd!!
Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten