Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 6 augustus 2014

Timmermans denkt het verschil te kunnen maken in de Gazastrook

PvdA infantiel Timmermans loopt bijkans naast z'n schoenen van trots op zichzelf. Vandaar dat hij gisteren een opiniestuk in de NRC liet plaatsen. Om te beginnen moeten we volgens deze volksverlakker niet spreken over een strijd tussen Joden en moslims, in die val moeten we niet lopen, aldus de joker. Zelfs al wijst alles erop, dat dit de huidige situatie is, daar Israel, buiten de bezette gebieden toch echt voor 90% is bevolkt met Joodse mensen. Door de jarenlange strijd, zijn de christelijke Palestijnen zo goed als verdwenen uit de Gazastrook en de West Bank en zijn die gebieden hoofdzakelijk bevolkt door moslims (en Joden in hun illegale nederzettingen)..... Tel daar de 'Arabische lente' bij op, die is verworden tot een ijskoude fundamentalistische islam winter en zie hoe dom deze uitspraak weer was, van blunderlul Timmermans.

Hamas bestaat in Timmermans ogen uit terroristen, maakt niet uit wat Israël doet, zoals 2.000 mensen op een gore manier afslachten, Hamas en de Palestijnen zijn de terreurpartij..... Vandaar dat Timmermans gisteren stelde, dat Hamas moet ophouden met tunnels graven en het invoeren van de veredelde vuurpijlen, die door het westen en Israël, raketten worden genoemd..... Dan kan de Gazastrook economisch opbloeien, zo kan je zijn woorden interpreteren.... ha! ha! ha! ha! ha! En hoe moeten die Palestijnen dan aan hun spullen komen en de producten uitvoeren? Israël controleert de grenzen en doet precies wat het wil, hoeveel VN resoluties het ook aan de broek heeft.....

Hé Timmermans, de Gazastrook is een getto, dat iets groter is dan Rotterdam, een gebied met bijna 2 miljoen mensen (Rotterdam heeft een kleine 600.000 inwoners!) , die praktisch allemaal familieleden hebben verloren door Israëlische terreur en dan gaat het bepaald niet om figuren die bloeddorstig Israëliërs de keel afsneden, nee, zelfs kinderen, vrouwen en ouden van dagen worden door het Israëlische leger afgeslacht....... Hoeveel nieuwe 'terroristen' zijn gecreëerd de afgelopen weken, door de waanzinnige terreur van Israël is niet te becijferen, maar reken maar, dat dit er niet weinig zijn......... Zolang het westen (en Timmermans) niet willen erkennen, dat het Palestijnse volk zwaar onrecht is aangedaan, al vanaf de stichting van de staat Israël en er geen gerechtigheid komt voor de Palestijnen, zal er geen vrede zijn in Israël, de Gazastrook en de West Bank. Tel daar het nederzettingen beleid van Israël bij op en je hoeft geen wetenschapper te zijn, om te bedenken, dat de ellende zal blijven bestaan en uiteindelijk ook het westen zal worden afgerekend op haar stilzwijgen en steun aan Israël. Wat Timmermans doet is voor de bühne even een paar punten aanprikken (maar vooral niet te veel op de feiten ingaan) en vervolgens Israël en de Palestijnen neerzetten als gelijkwaardige partijen, iets dat natuurlijk grote onzin is!!

En Timmermans, hoe zit het met de vluchten gevuld met wapens en onderdelen van wapensystemen, die vanuit de VS naar Israël gaan, vluchten die steevast via Schiphol vliegen????
Jezus wat een klootzak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten