Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 5 september 2014

Timmermans op dreef, 2 grote bokken geschoten in 1 dag, althans voor zover bij mij bekend........

De enorme infantiel en totaal mislukte minister van BuZa Timmermans maakte het afgelopen woensdag weer erg bond, eerst sprak hij van openlijke grensoverschrijdingen van Russische troepen (over de grens met Oekraïne), zonder ook met maar 1 foto, of ander bewijs te komen, terwijl het openlijk zou gebeuren volgens deze oplichter..... Na 17.00 u. hoorde ik hem bij BNR zeggen, althans daar werden opnames van hem afgespeeld, dat Porosjenko weliswaar zwaar overdrijft, maar toch al onze steun verdient........ ha! ha! ha! ha! ha! Waarom, omdat hij een grote corrupte boef is, die via een, door neonazi's en de VS georganiseerde, coup de macht greep? Volgens Timmermans heeft Porosjenko dat bewezen, omdat hij alles heeft gedaan om tot een politieke oplossing te komen..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hoe komt deze enorme kwastenkont erbij? Porosjenko en zijn fascistische boevenbende weigerden, tot een paar dagen geleden, elk overleg met de opstandelingen, die geen opstandelingen zijn, maar burgers die het niet eens zijn met de (antidemocratische) staatsgreep, die in hun land plaatsvond. Daarnaast liet Porosjenko doelbewust doorvechten in het rampgebied waar vlucht MH17 neerkwam........ Er is overigens een 'mooie' video opgedoken, waaruit blijkt dat men doelbewust met mensenlevens heeft gespeeld, dat het gesprek, dat Porosjenko noemde, tussen een Russische generaal en een 'opstandelingenleider' over het neerschieten van vlucht MH17, al een dag eerder (voor de ramp met vlucht MH17) was opgenomen!!!!!
Dat Oekraïne alles te doen had met het neerstorten van vlucht MH17 wordt met de dag duidelijker, en toch moeten we volgens 'onze' geweldige minister van BuZa Timmermans, deze boef en zijn regering alle steun verlenen, godverdomme wat een imbeciel!!!!!

Mensen bekijk de video, die met de link aangeklikt kan warden en zie hoe u ongelofelijk hard besodemieterd bent en wordt, door Oekraïne, de westerse regeringen en in het bijzonder door het waardeloze afbraakkabinet Rutte 2.......
Met dank aan Stan van Houcke.

Voor meer berichten over vlucht MH 17, klik op het label 'vliegramp' onder dit bericht, dat geld ook voor meer capriolen van de infantiele zak en nitwit de luxe Timmermans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten