Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 8 september 2014

Van Baalen: "Als u wilt weten waarom ik in mezelf zit te praten, dan weet u nu waarom..." ha! ha! ha! ha! ha!

Afgelopen zaterdag zat de Nederlandse EU VVD 'media parlementariër', de slurpsprekende, snurkende VVD'er Hans 'Horst Wessel' van Baalen 'weer eens' in een radiostudio, dit keer bij Kots Kamerbreed. "Als u wilt weten waarom ik in mezelf zit te praten, dan weet u nu waarom", aldus de meer dan bolle hansworst. Waar heeft 'ie het nu weer over, zult u, zich de haren uit het hoofd rukkend afvragen, welnu van Baalen, de inhumane, neoliberale lamstraal, met grote sympathie voor neonazi's en ander fascistentuig, heeft een speciale band met god, of zijn schepper zoals hij het noemde (dat was dan wel een misbaksel, die schepping...). En hoe komt hij dan weer tot die uitspraak, 'hoor' ik u wanhopig uitroepen: van Baalen had zichzelf in de Telegrof een veer in de vieze dikke reet gestoken, over zijn gevaarlijke bezoekjes aan Oekraïne, waar hij warme banden onderhoud met de corrupte geldhaai Porosjenko en zijn door neonazi's gecontroleerde junta. Alsof hij ook maar één moment hoefde te vrezen voor zijn leven, door tijdens de demonstraties, die hij voorafgaande aan de coup bezocht, het slachtoffer te worden van de neonazi sluipschutters....... Zo 't is maar dat u het weet, als u van Baalen weer eens in de EU bankjes met gesloten ogen ziet prevelen, dan slaapt hij niet, maar spreekt met god...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Rusland liegt en bedriegt zegt de lillende vetrol van Baalen en hij kan het weten, want hij is grootmeester op dat gebied, dat bewees hij dan ook weer met deze uitspraak: niet Rusland breidde zich steeds verder uit naar het westen, tegen de afspraken in, niet Rusland stak 4 miljard dollar in het opzetten van de anti-Russische opstand en de daarop volgende staatsgreep in Oekraïne, waar zelfs training schijnt te zijn gegeven, door specialisten uit de VS. Niet Rusland wierp een democratisch gekozen regering om, nee in al die gevallen moet je toch echt bij het westen (inclusief de NAVO, met natuurlijk de VS voorop) en Oekraïne zijn. Datzelfde geldt voor het neerstorten van vlucht MH17, de bewijzen stapelen zich op, dat Oekraïne achter het neerhalen zit, hoe hard van Baalen en zijn collega bedriegers ook roepen, dat dit de 'separatisten' waren en dat de hand die de knop voor raketlancering indrukte, werd bestuurd door Putin..... Deze oliebol-hufter durft zelfs op de verkiezingen te wijzen, die Porosjenko aan het bewind zouden hebben gebracht, terwijl er gigantisch geknoeid is bij deze verkiezingen en een groot deel van de bevolking, waaronder de zogenaamde separatisten, hun democratisch gekozen regering terug wilden, bevolking waarvan het overgrote deel dan ook, uit protest, niet ging stemmen......

Natuurlijk wilde de holle bolle gijs van Baalen, niets weten van kritiek op blunderkoning  Opstelten, die afgelopen week zo gigantisch op z'n uitgezakte paddenkop landde, daar is niets mee aan de hand, niets mee mis, aldus van Baalen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hé van Baalen, weet je niet, dat jou 'schepper' liegen verboden heeft, ongelofelijke volksverlakker!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten