Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 29 maart 2016

Aanslagen Brussel: "Het is bijna zo erg, dat je je er niets bij voor kan stellen....."

Gistermiddag rond 15.45 u. stemde ik af op Radio1, waar ik een Belgische psycholoog hoorde vertellen over de verschrikkingen in de vertrekhal van vliegveld Zaventem, direct na de aanslagen. De man vertelde over een persoon op een stoel, wiens been er was afgerukt door de explosie. Op het moment dat het bevel werd gegeven de hal zo snel mogelijk te verlaten, probeerde deze persoon nog op te staan. De hulpverleners konden volgens de psycholoog niet anders dan het bevel tot ontruimen opvolgen en daarmee werd ook die man achtergelaten.....

Volgens de psycholoog vertrokken alle hulpverleners na het bevel tot ontruiming. Ik moet zeggen, dat ik daar m'n twijfels bij heb, immers hoe wil je alle hulpverleners, die (zwaar) gewonden helpen, dwingen te stoppen met hun werk??? Gegarandeerd dat er een aantal hulpverleners geen gehoor hebben geven aan het bevel tot het ontruimen van de vertrekhal.

Presentator Bosman stelde na de woorden van de psycholoog, dat het bijna zo erg is, dat je je er niets bij voor kan stellen....... Vreemd, dus als het nog erger was geweest, had Bosman zich er wel iets bij voor kunnen stellen?? Of bedoelde Bosman dat wanneer het nog erger was geweest, ze zich er echt niets bij voor had kunnen stellen...??? Uiteraard bedoelde de truttekop dat het zo erg is, dat je je er niets bij voor kan stellen!

Jééééééézus wat een idioot!!!!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten