Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 19 maart 2016

Wim van de Camp: van Haersma Buma is geen oppervlakkig politicus........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gisteren was de houten leernicht van het CDA, EU grofgraaier van de Camp te gast bij een schijtlollige presentator van BNR (na 16.00 u.). Zoals u zult begrijpen, heb ik lang niet het hele uur geluisterd met luldoos van de Camp. Was niet nodig ook, de kwast is zo ingenomen met zichzelf, dat er op veel momenten opmerkelijke uitspraken zijn te horen.

Van de Camp stelde voetbalfan te zijn, niet van de Osse boerenboys, maar van ADO Den Haag..... Daar krijgt hij altijd een gratis kaartje, mocht hij een wedstrijd willen bezoeken, voor een 'VIP-box' wel te verstaan, dus in een hok met champagne en pinda's. Daarover gesproken, realiseerde deze sufkont zich ineens, dat het hier wel eens om meer dan € 50,-- zou kunnen gaan, het maximale bedrag waarmee politici per keer mogen worden omgekocht voor een gunstige beslissing ten behoeve van de gever...... Maar, zo relativeerde van de Camp, in Brussel tilt men daar niet zwaar aan....!!

Te zot voor woorden, dat de grof verdienende politici uit de landelijke of EU politiek zich op hiervoor beschreven manier mogen laten fêteren...... Al moet ik zeggen, dat een echt fatsoenlijke politicus zich niet op deze manier zal laten omkopen, maar ja, daar heb je 't: 'fatsoenlijke politicus', kijk die hebben we amper, of niet in Nederland of in het EU parlement........ Hoewel politici van de SP, die een deel van hun inkomen moeten inleveren, het dichtst in de buurt komen, op financieel gebied althans, politiek zijn het net zulke opportunisten als de rest van de politici....... Als 't moet, draait men bij de SP nu ook binnen de kortste keren van mening....... Voor politieke macht, moet je compromissen sluiten, ja toch....??

Van de Camp zou nog gesproken hebben over Orbán, de premier van Hongarije, dat heb ik helaas gemist. Ik zal er niet ver naast zitten, als ik daar het volgende over zou zeggen, wat ik nu dan ook daadwerkelijk doe (wat 'n ouwehoer hè?). Van de Camp had hoogstwaarschijnlijk commentaar op de fascistische autocraat Orbán. Waar hij dan vervolgens over zei, dat Hongarije het ook wel voor de kiezen heeft gehad met de vluchtelingen en dat bla bla bla.

De EVP fractie waarvoor CDA sukkel van de Camp in het EU parlement zit, is dezelfde fractie waar ook de partij van Orbán, Fidesz deel van uitmaakt. De EVP heeft al minstens twee keer aangekondigd een grondig onderzoek naar Orbán in te stellen. Die uitspraken werden gedaan, op een moment waarop men in een andere partij Fidesz met een ferme schop onder de vieze fascistische reet, naar buiten had geschopt. Zeker op het moment, waarop bleek dat Orbán de media aan banden had gelegd en en groot aantal (echte) journalisten de gevangenis in verdwenen....... Maar nee, de 'christelijke' EVP voert alleen aangekondigde 'diepgravende onderzoeken' uit, waar het vervolgens niets mee doet, althans als het om de eigen griezelige gelederen gaat.....

Uiteraard staat van de Camp achter Orbán als het om zijn aanpak van de vluchtelingenproblematiek gaat, inclusief het bewaken van een enorm hekwerk door met scherp bewapende soldaten, aan de grenzen van dit alweer fascistische land (dat was het ook voor WOII....)..... Van de Camp heeft natuurlijk wel commentaar op de weigering vluchtelingen op te nemen door Orbán en andere fascistoïde Oost-Europese landen, zoals van Aersma Buma daar nu ook 'dappere praatjes' over heeft in de media.....

Daarover gesproken: van de Camp had het nog over van Aersma Buma, de stijve, inhumane voorzitter van het CDA. Deze plork wil het liefst zo min mogelijk vluchtelingen in de EU. De schoft schaarde zich eerder al achter CDA oplichters Ormel en de Lange (EU), die wrakke boten terug wilden slepen naar de kust van Noord-Afrika, om daar meteen de boot te vernietigen en andere 'verdachte' boten aan flenters te schieten...... Dat is namelijk precies wat jezus bedoelde toen hij de christenen opdroeg dat ze hun huis moesten openstellen voor vluchtelingen.........

Over deze van Aersma Buma is van de Camp dik te spreken, dus zal hij ook achter die schandalige plannen staan...... Van Aersma Buma is niet zoals andere Nederlandse politici een oppervlakkig politicus, aldus van de Camp..... ha! ha! ha! ha! ha! Dat zal wel het gevolg zijn van het achterlijke, kinderlijk belerende  toontje, dat van Aersma Buma zich de laatste jaren heeft aangemeten. Al neem ik aan, dat van de Camp niet oppervlakkig bedoelde, maar 'geen gemiddeld politicus.......'

Ondanks dat belachelijke zangerige toontje van van Aersma Buma, is het een even grote oplichter als alle andere politici...... Het meest belachelijk is de zakkenwasser nog wel, als hij zich in de media als een echte oppositieleider durft op te werpen en dan een grote bek opzet over het regeringsbeleid. Intussen stemt het CDA voor meer dan 95% mee met de regeringscoalitie, dus wat betreft die grote bek, die kan hij maar beter niet opendoen, de hypocriet!!

Nee, die van Aersma Buma 'is bepaald niet oppervlakkig, of gemiddeld....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hoe kom je erbij???

Voor meer, n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kunt vinden, dit geldt niet voor het label 'ADO Den Haag'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten