Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 17 maart 2016

Dick Schoof: dreigingsniveau substantieel en Wilders roept niet op tot geweld...... ha! ha! ha! ha! ha!

Grofgraaier en superfantast Dick Schoof, de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (ha! ha! ha!), liet gisteren weten dat het dreigingsniveau nog steeds substantieel is, zoals gewoonlijk heeft hij geen weet van terroristische plannen......... ha! ha! ha! ha! Nee, Schoof weet dat, omdat hij dit van de geheime diensten heeft gehoord en die gegevens zijn ultra-betrouwbaar zo liet de kakzever weten........ ha! ha! ha! ha! ha! Inderdaad 'hééééél betrouwbaar', zoals we al een aantal keren hebben gezien, bij de arrestatie van moslim-terroristen, die dat bij nader inzien niet bleken te zijn.

Bovendien: desnoods leveren de AIVD en/of de MIVD zelf wapens als granaten aan jongeren, die ze hebben weten op te hitsen, eindelijk eens actie te ondernemen, zodat deze geheime diensten het volk kunnen laten zien, dat hun werk de allerhoogste prioriteit heeft.......... Moet u nagaan: geheime diensten waarop zelfs democratische controle verboden is!!

Schoof is bewonderaar van Wilders, de valswitte haatprofeet, deze houdt hem tenslotte ook aan het werk en Schoof stelde dat extremisten misbruik maken van Wilders' '#kom in verzet.......'  Wilders doelt daarmee op geweldloos verzet, aldus de blufkont van terrorismebestrijding..... Tot een paar keer toe herhaalde hij, dat Wilders tegen geweld is, het zat 'm blijkbaar hoog, dat de woorden van zo'n 'goed bedoelende en uitermate betrouwbare' vent als Wilders, zo worden 'misbruikt....'

Alsof Wilders niet weet, dat zijn oproep om in verzet te komen, bij een fiks deel van zijn achterban als een oproep tot geweld wordt gezien, die figuren zijn immers bepaald geen hippies..... Sterker nog: de eerste keren dat er geweld werd gebruikt tegen vluchtelingen, door aanhangers van Wilders, dateren al weer snel van meer dan een half jaar geleden. De fascist zei toen meteen dat hij zich daarvan distantieerde, maar liet vervolgens wel de 'hashtag kom in verzet' staan........

Het mooiste komt nog mensen: zonder dat iemand achter de microfoon aan Schoof, het voorgaande, dus het niet weghalen van de hashtag aan hem voorlegde, stelde Schoof dat Wilders die hashtag vooral moet laten staan, we hebben immers vrijheid van meningsuiting........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat voorrecht is dan wel zeer eenzijdig voor de haat- en angstpraat van Wilders, een moslim moet vooral niet hetzelfde proberen te doen!!! Wat verdient de incompetente zakkenwasser Schoof eigenlijk??!!! Allemachtig!!

Wilders hoeft dit niet als een aantasting van zijn vrijheid van meningsuiting te zien, zeker als hij weet, dat een bepaald deel van NB zijn eigen achterban de fout ingaat, zou hij zelf kunnen beslissen deze woorden niet meer te gebruiken. Aangezien hij dit niet doet en dondersgoed weet wat daar de gevolgen van zijn, kan je dan ook niet anders concluderen, dat Wilders het wel best vindt, dat een deel van zijn aanhangers geweld gebruikt...... Geweld door aanhangers, zoals we dit eerder zagen in landen waar fascisten de politiek opzochten, zoals in het Duitsland en Italië tijdens de 20er jaren van de vorige eeuw.

Is het de taak van Schoof om de angst- en haatzaaierij van Wilders uit de wind te houden? Wat is dit godverdomme!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten