Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 21 maart 2016

Jan Vos en de elektrische PvdA tuut tuut van over 10 jaar......

Het is de hypocriete PvdA oplichter Vos nu geheel en al in de bol geslagen: de plork kwam afgelopen week met het plan, dat er over 10 jaar nog louter elektrische auto's op de Nederlandse wegen mogen rijden. Kortom weg met de auto's op fossiele brandstoffen! Vos verwijst hierbij naar de enorme gezondheidsklachten, die worden veroorzaakt door de uitstoot van het autoverkeer.

Uiteraard wees Vos ook op opwarming van de aarde, door diezelfde uitstoot... Waar hij overigens niet op wees, is de schade voor de kwaliteit van de bodem en het oppervlaktewater, overal waar de troep van de uitlaatgassen neerstrijkt..... Om over de luchtkwaliteit nog maar te zwijgen, al sprak Vos, zoals gezegd, wel over de schadelijke gevolgen voor de volksgezondheid door die uitlaatgassen (in de in te ademen lucht).

Niets mee mis, hoor ik u denken, zo'n pleidooi voor elektrische auto's en tegen fossiele brandstoffen, inderdaad, wie kan daar tegen zijn?? Nou hele horden, 'maar goed...' Juist uit de mond van een PvdA Tweede Kamerlid is het wel ongelofelijk hypocriet, immers waarom is Vos dan akkoord gegaan met een vergroting van die gezondheidsschade, met de ophoging van de maximumsnelheid tot 130 km/u. en tot 100 km/u. op 80 kilometerwegen, door hare VVD kwaadaardigheid Schultz van Haegen...??

Geen gelul van: 'we moeten binnen het kabinet nu eenmaal compromissen sluiten.......' Als Vos die gezondheidsschade voor de bevolking echt hoog zit, was hij nooit akkoord gegaan met die verhoging van de maximum snelheid en had z'n zetel ter beschikking gesteld, dan wel meegenomen als Kamerlid onder eigen naam!!!

Wat een smerige hypocriete oplichter, gadverdamme!!

Nog even over de termijn van 10 jaar, die Vos noemde: een ongeloofwaardige termijn, zeker als je ziet 'hoe snel' vergroening in Nederland plaatsvond de afgelopen decennia......... Maar 't klinkt wel goed hè?? Daar was het Vos dan ook met name om te doen!

Trouwens, hare VVD kwaadaardigheid Visser trok het pleidooi van van Dam in het belachelijke, waarbij deze oplichter weer durfde te wijzen op de schone lucht in Nederland........ Nederland bungelt in de EU onderaan, wat betreft de luchtkwaliteit en iedere Nederlander leeft daardoor gemiddeld een jaar korter, waarbij aangetekend moet worden, dat jaarlijks 18.000 mensen vroegtijdig overlijden, ten gevolge van de uitstoot door auto's geproduceerd, wel na een meestal akelig ziekbed....... Daarbij kan nog een groot aantal kinderen worden opgeteld, die jaarlijks long- en/of luchtwegklachten oplopen, door diezelfde uitstoot......

Bij deze wens ik Visser en VVD grootschoft Schultz van Haegen een fikse longkanker toe, die te wijten is aan het autoverkeer, dat heeft dit geteisem meer dan verdiend!!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

PS: een pleidooi voor waterstof, door Vos, was beter op z'n plek geweest. De productie van accu's is uitermate smerig en ze hebben bovendien een beperkte levensduur, waar de verwerking van de oude accu's ook nog eens heel milieubelastend is....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten