Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 30 maart 2016

Imams verdienen niet genoeg, graag subsidie......... ha! ha! ha! ha! ha! Weg met religies!!

Op Radio1 afgelopen maandagmiddag (na 16.00 u.) het bericht, dat er niet genoeg imams zijn in Nederland. Dit komt door de geringe verdiensten voor dit 'beroep', imams zouden rond de  1.000,-- per maand verdienen. Ten gevolge daarvan zou er bij jongeren geen belangstelling zijn om imam te worden en dat zou weer tot gevolg hebben, dat jongeren de moskee mijden.

Een gast in de studio die het voorgaande stelde, zei dat er subsidie moet komen voor imams, daar ze juist zo'n belangrijke functie vervullen in de maatschappij........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof een gematigde imam ook maar één radicalisering tegen kan gaan!! 'Moslim jongeren' die het radicale pad zoeken, hebben in een mum van tijd, een (jonge) imam gevonden, die precies predikt wat ze willen horen........

Nogmaals, zoals al zo vaak op deze plek gesteld: gezien alle ellende wordt het de hoogste tijd, dat jongeren tot minstens 18 jaar niet mogen worden gehersenspoeld met het gif van religies (hoewel 21 jaar beter zou zijn), niet thuis, op school of waar dan ook!! Kinderen religieus opvoeden is niets anders dan grove kindermishandeling!

Religies zijn voor het overgrote deel kwaadaardige sprookjes uit tijden, waarin het grootste deel van de bevolking niet kon lezen en schrijven en men van ongeletterdheid gebruik kon maken, om het volk onder de knoet te houden middels ordinaire oplichting. Zo van: je hebt hier een kutleven, maar het echte, goede leven volgt na je dood....... ha! ha! ha! ha! ha!

Tegenwoordig weet men via psychologische trucs mensen (die vaak al psychische problemen hebben) te paaien voor sekten, waarna ze daar wat betreft de meerderheid (vreselijk) worden uitgebuit en misbruikt.......... Het is 2016 en de hoogste tijd, dat de mensheid religies voorgoed laat voor wat ze zijn: kwaadaardige sprookjes en je reinste volksverlakkerij! Religies hebben tot grote ellende en enorm bloedvergieten geleid en doen dat godbetert nog steeds!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten