Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 29 maart 2016

Giel Beelen speelde domineetje........ ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermiddag hoorde ik op Radio1 (rond 15.13 u.), dat VARA topgraaier Giel Beelen, die werkelijk denkt dat hij nog steeds 21 is, in 2014 een stuk uit het kwaadaardige sprookjesboek de bijbel heeft gelezen, dit vanaf de kansel van de Bavo. Dat is tegenwoordig een kerk vanwaar één of andere Haarlemse 'hippe' klotedominee zijn geest vernietigend werk verricht........ Het geheel werd 'Serious Kerkdienst' genoemd, vernieuwend hè, die Engels-Nederlandse woordcombinatie..... ha! ha! ha! ha! Net zo vernieuwend als de waardeloze muziek die Beelen voor een godsvermogen aan belastinggeld draait op de radio.......

SeriousKerkdienst

U ziet het: in Haarlem hebben ze hééééél origineel' ook al een 'stadsdominee.....' ha! ha! ha! ha! Benieuwd of die ook samenwerkt met de 'unieke stadsdichter' en de bijzonder 'hippe nachtburgemeester....' Moeilijk te zien op de prent, maar de naam van de stadsdominee is Tom de Haan.

Beelen die meewerkt aan het hersenspoelen van de jeugd met het geestelijk gif van een religie...... Ongelofelijk!!!

Hé jongeren (en geïnteresseerde oudere jongeren), aan die flapdrol van Beelen heb je hoegenaamd niets, het is een ouwe zak, die vooral van suffe 'popmuziek' houdt. Voor oude en nieuwe vernieuwende muziek, klik op het label 'recept', onder dit bericht, de eerste drie zijn andere berichten, maar daarna vindt u/je meer dan 400 muzikale recepten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten