Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 19 maart 2016

Helma Lodders (VVD): "Varkens in Nederland hebben helemaal geen miserabel leven..." AUW!!!

Hare VVD inhumane grofgebektheid Lodders, zei het volgende over de inhumane (martel-) varkenshouderij in Nederland: "Varkens in Nederland hebben helemaal geen miserabel leven... In landen om ons heen is het veel erger gesteld met dierenwelzijn..... Het dierenwelzijn in Nederland is van het allerhoogste niveau...... Mensen iets anders voorhouden is misleidend......" ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ik lach wel, maar ik moet toegeven dat Lodders getuige deskundig is, immers zij zat jarenlang vast tussen stangen in zo'n intensieve martelstal, nadat haar staart onverdoofd werd afgeknipt......

Ook de voormalig staatssecretaris, die over het dierenwelzijn ging, PvdA trol Dijksma meende e.e.a. te moeten zeggen over de intensieve martelveehouderij: "We zien dat Nederland binnen Europa echt behoort tot de koplopers op gebied van dierenwelzijn...." 

Deze uitspraken vond ik vandaag op de webpagina van Dier & Recht. Daar was meteen te lezen hoe we er werkelijk voorstaan wat betreft dierenwelzijn: Nederland komt op de 7de plek wat betreft het dierenwelzijn, na 'landen om ons heen' als Duitsland en Groot-Brittannië*, kortom Lodders en Dijksma liegen dat het gedrukt staat, over misleiding gesproken!

Afbeeldingsresultaat voor foto varkens in intensieve veehouderij

Geteisem als Lodders en Dijksma zouden zelf een maand lang in een kleine ruimte tussen stangen, gehouden moeten worden, in een net zo overbevolkte stal (met andere voor de intensieve martelveehouderij lobbyende politici), als waar de varkens in worden gehouden!!

Afbeeldingsresultaat voor foto varkens in intensieve veehouderij

Dan nog, dat het in Nederland wat betreft het dierenwelzijn (niet alleen voor varkens) iets 'beter' is gesteld, dan in meerdere EU landen, is totaal geen bewijs, dat het hier goed gaat met het dierenwelzijn.... In het land van de blinden is eenoog koning........ Klik wat dat betreft nogmaals op de link (*), hieronder.

Afbeeldingsresultaat voor foto varkens in intensieve veehouderij

* Zie: 'Nederland koploper dierenwelzijn in Europa?' (een rapport van Varkens in Nood).

Lees en teken a.u.b. de petitie van Varkens in Nood, die een (iets) beter leven eisen voor de varkens die in de koeling van Dirk en Jumbo belanden. Beste mensen, ik tekende ook, maar ik stel wel grote vraagtekens bij de opzet, immers alle varkens in de intensieve martelveehouderij hebben een ronduit miserabel, inhumaan leven......

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten