Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 17 maart 2016

Sander Dekker trekt mislukte marktwerking de publieke omroep binnen......... ha! ha! ha! ha! ha!

De jaknikkende VVD nitwit en sufferd Dekker, die zo graag zijn stempel en dat van de VVD op scholing en de publieke omroep wil drukken (als hij dat maar niet figuurlijk doet...), liet afgelopen dinsdag weten, dat hij met zijn mediabeleid ook jonge televisiemakers van buiten wil aantrekken, televisiemakers die elders geen kans maken..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Met andere woorden: eerst zuivert Dekker de publieke omroep van zoveel mogelijk commercialisering in de programmering, daar dit aan de marktwerking moet worden overgelaten, dus aan de commerciëlen. Vervolgens haalt Dekker televisiemakers bij diezelfde publieke omroep binnen, die door de marktwerking niet aan de bak komen..........

Deze televisiemakers moeten de kans krijgen hun programma's bij de publieke omroep te vertonen...... ha! ha! ha! ha! ha! Hé koekwaus Dekker: dat is het omgekeerde van marktwerking, daar die programma's door de commerciëlen niet worden uitgezonden! Kortom televisiemakers die het niet redden in de markt, door de vermaledijde marktwerking (de heilige koe van de VVD), moeten vanaf morgen met belastinggeld worden betaald!!!

E.e.a. zou een hele verrijking van de publieke omroepen kunnen worden, dacht Dekker (zijn woord: 'denken')...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Jéééézus wat een gek!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten