Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 10 maart 2016

Stientje van Veldhoven van D66 wil onderzoek naar gevolgen verhoging max. snelheid naar 130 km/u....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hare hufterige leeghoofdigheid van Veldhoven, van het 'groene D66', dacht eens even heel leep de aandacht van haarzelf en haar partij, voor de volksgezondheid van de burgers, in het voetlicht te kunnen plaatsen (nou zeg maar onder een enorme spot).

Neoliberaal van Veldhoven had het even kortgesloten met BNR en daar verklaarde deze totaalidioot gistermiddag (na 12.30 u.), dat 'we' een onderzoek willen naar de gevolgen voor de volksgezondheid door de verhoging van de maximumsnelheid naar 130 km/u......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zeg 'mevrouw' van Veldhoven, bent u dan niet meer dan een jaar te laat??? Als uw partij zo groen is, als het beweert en zo begaan zou zijn met de volksgezondheid, hadden u en uw partij onmiddellijk de gedoogsteun voor het waardeloze kabinet Rutte 2 moeten intrekken!! Dat had D66 al moeten doen op het moment dat hare VVD kwaadaardigheid Schultz van Haegen bekend maakte de maximumsnelheid te willen verhogen!!

Als u durft te beweren, dat u niet weet, of de schade voor de volksgezondheid groter zal zijn bij een verhoging van de maximumsnelheid, liegt u, ofwel bent u nog dommer dan ik voor mogelijk hield, 'mevrouw' van Veldhoven!!

Van Veldhoven had nog een paar volzinnen ingestudeerd: als het kan, dan kan het en als het niet kan, dan kan het niet (de verhoging van de maximumsnelheid)......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dit terwijl nu al op ruim meer dan 60% van de Nederlandse snelwegen 130 km/u. gereden wordt!!! Kortom, dat heeft niets met wel of niet kunnen te maken, maar van alles met doorgevoerde beslissingen, waardoor er dagelijkse meer luchtvervuiling wordt geproduceerd, dan voor de doorvoering van de verhoging!! Let wel: in een land, dat in de EU bijna onderaan bungelt, wat betreft de luchtkwaliteit.....

Uiteraard weet van Veldhoven dit wel, zoals gezegd, dit is een goedkope, smerige truc om te laten zien, hoe begaan zij en haar partij D666 zijn met de burgers in het land en dan vooral diegenen, die in de buurt van snelwegen wonen, dus met name veel Vinex-wijken!!

Al voor die doorvoering van de nieuwe maximumsnelheid, lag het aantal vroegtijdige doden (na een vaak akelig ziekbed), door de uitstoot van autoverkeer rond de 18.000 per jaar. Daarnaast loopt een groot aantal kinderen long- en/of luchtwegklachten op, door datzelfde autoverkeer.........

D66 is duidelijk geen groene partij, anders had deze partij Rutte 2 niet gesteund, alleen al vanwege die verhoging van de maximumsnelheid. Natuurlijk wordt de lucht in Nederland nog smeriger door die vermaledijde verhoging van de maximumsnelheid, daar is al helemaal geen onderzoek voor nodig, wat het RIVM of Rijkswaterstaat ook verklaren!! Bovendien wordt door die extra vervuiling de klimaatverandering aangejaagd...... Wat zei men bij D66 ook alweer over de klimaatverandering, o.a. tijdens de laatste klimaattop in Parijs???

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten