Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 14 maart 2016

Comeniusprijs na 5 jaar prestigieus volgens Palm en van Rompuy ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermorgen kondigde presentator katholiekenlikker Palm van OVT vol trots aan, dat de prijswinnaar van de 'prestigieuze Comeniusprijs in zijn programma bekend zou worden gemaakt......... Prestigieus donderde het door m'n hoofd, terwijl ik toch echt dacht, dat deze prijs, één van de ongeveer 5.000 die dit kleine land kent, nog maar kort geleden in het leven werd geroepen..... En ja hoor, even later galmde het uit de radio: de prijs bestaat 5 jaar, dit meldde Palm toen hij even wat belangrijke namen van winnaars voor de microfoon monkelde, zoals broodschrijver Geert Mak....... Mak u weet wel, de flapdrol die zich regelmatig in zijn 'boeken' tegenspreekt en die vroom de Atlantische doctrine uitdraagt, totaal afhankelijk van de huidige neoliberale status quo, die volgens hem de weg de waarheid en het leven is.... Al heeft hij dat ook al een aantal keren 'genuanceerd', of beter gezegd herroepen...... Eén ding is zeker: van de internationale politiek snapt hij de ballen, al stelt Stan van Houcke, dat Mak met opzet onzin verkoopt.....*

Ook de neoliberale helleveeg Louise Fresco won de prijs al eens, dit inhumane, asociale monster dat de smerigste productiemethoden duurzaam en noodzakelijk durft te noemen...... Fresco roeptoetert dat zo vaak mogelijk in de media en laat dat door de strot van studenten proppen, waar ze de desinformatie desnoods zelf even komt aanstampen..... Intensieve martelveehouderij is een methode van veehouderij, die absoluut noodzakelijk is, om de wereldbevolking te kunnen voeden, zo vindt Fresco.... Kijk dat is wel een prijs waard, zo'n doortrapte leugen. Als we de groeiende mensheid willen blijven voeden, zullen we toch echt een punt achter het eten van vlees moeten zetten, daar we anders de wereld om zeep helpen......

Een paar zaken waar Comenius en de prijs met dezelfde naam voor staan: de aarde moet een prettiger plek worden om te leven. Maar ook duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor de wereld stonden hoog in het christelijke vaandel van Comenius....... Christelijk? Ja Comenius was een theoloog...... ha! ha! ha! ha! ha! Oh nu snap ik waarom Fresco en Mak wonnen, ze kunnen minstens zo hard liegen en bedriegen als de christenpredikers!!!

Dit jaar krijgt de neoliberale zak patat en EU bedrieger van Rompuy de prijs........ Deze versleten sierdrol noemde België nog even een tweetalig land, leuk voor de Duitstalige Belgen...... Voor 'enerverende berichten' met van Rompuy, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht. Dat geldt uiteraard ook voor Mak en Fresco.

* Zie wat dat betreft o.a.: 'Hubert Smeets Bekritiseert Journalistiek NRC 2' (Superlobbyist van het militair-industrieel complex Smeets, zou een 'goede prijswinnaar' van de Comeniusprijs voor 2017 kunnen zijn!)

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt, dit geldt niet voor het label 'Comeniusprijs'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten