Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 31 maart 2016

OVT panel: 'Israël kan het voorbeeld zijn voor het westen in de bescherming van haar burgers........'

Ja, ja, beste bezoeker u heeft 't goed gelezen, we kunnen nog wat leren van Israël als het om terreur uitoefenen, uh ik bedoel terreurbestrijding gaat. Dat was de stelling voor het panel afgelopen zondag, in het steeds zompiger wordende OVT (VPRO Radio1)...... Dat panel vraagt u zich af? Nou de 'enorm intellectuele' Wim Berkelaar ('geschiedkundige') en Tamarah Benima ('publicist') bogen zich over deze stelling.....

Benima was resoluut: inderdaad we kunnen leren van Israël, dat over de hele wereld terreur tegen joden bestrijdt en dubieuze regimes van haar kennis (van o.a. martelen en standrechtelijk executeren) voorziet, zodat de poel met terroristen niet opdroogt........ U had al begrepen, dat die toevoeging van mijn hand is.

Israël doet dat heel goed en heeft ons o.a. geleerd op pakjes te letten, aldus wijsneus Benima, die even was vergeten dat men dat eind 19de eeuw al deed, nadat een anarchisten her en der bommen lieten ontploffen...... Ach, maakt 't uit, geen hond die dat weet...........

Dat in Israël politie en leger met doorgeladen wapens op praktische elke straat zijn te vinden, maakt niets uit, het land wordt er niet onleefbaar door, aldus Benima......... De trut vergeet even, dat wanneer Israël morgen niet meer financieel gesteund zou worden door de VS en de superrijke joden daar, het land overmorgen failliet is. Bovendien denkt een groot aantal geëmigreerde Israëliërs daar heel anders over, zij zijn vertrokken, daar ze het land wel degelijk onleefbaar vinden en tegen de meer dan schunnige apartheidsstatus van de Palestijnen zijn..... Ach, Benima leeft graag in een politiestaat, die illegaal land van anderen bezet houdt en een deel van de burgers als vuil behandelt, (dus alweer:) wat maakt 't uit, nietwaar? Over terreur gesproken........

Daarover gesproken: Michal Citroen, één van de presentatoren vond het nodig op te merken, dat Israël een rechtsstaat is....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, maar dan moet je als burger wel volbloed jood zijn en vooral geen kritiek op de overheid en/of het apartheidsbeleid in bijzonder hebben!! Jezus wat een gek!!! Zelfs Palestijnse kinderen zitten maanden, of niet zelden meer dan 2 jaar, zonder proces of aanklacht in de gevangenis, mooie rechtsstaat!! Om nog maar te zwijgen over het steeds meer inpikken van grond die al vele generaties aan Palestijnen behoort..... Of wat dacht u van openluchtgevangenis Gazastrook??!!! Over het 'kweken' van terroristen gesproken!

Voorts was dit onderdeel van OVT uiterst vermakelijk, ADHD feeks Benima werd hoorbaar boos  en viel Berkelaar openlijk aan...... Dat kwam (en dat moet ik toegeven) doordat Berkelaar met een paar steekhoudende argumenten kwam, tegen het apartheidsbewind in Israël!!

In welk blad of tijdschrift publiceert die Benima? Waarschijnlijk in een zionistisch flutblad.... Hoe kon de VPRO redactie deze twee lichtgewicht figuren uitzoeken om te spreken over de fascistische politiestaat Israël?? De vraag stellen is hem* beantwoorden: een incapabele redactie, waar nitwits Palm en Citroen deel van uitmaken!

* De vraag zou vrouwelijk moeten zijn, toch wordt hier 'hem' gebruikt in het Nederlands.....

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'Benima'; voor katholiekenlikker Palm moet u het label 'OVT' hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten