Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 28 maart 2016

Bart De Wever heeft geen problemen met gewelddadige fascisten.........

De Belgische fascistenleider van de N-VA (Nieuw-Vlaamse Alliantie), De Wever, heeft weer eens zijn ware gezicht laten zien, gisteren liet hij weten, geen behoefte te hebben aan de ondertekening van een verklaring door de voorzitters van andere politieke partijen, waarin men het optreden (diezelfde dag) van de gewelddadige fascisten veroordeelde..... Deze fascisten werden gisteren (godbetert) onder politie escorte naar een rouwsamenkomst in Brussel geleid, waar ze deze samenkomst gewelddadig verstoorden........ Trouwens welke politiek-bestuurlijke tyfusidioot heeft toestemming voor deze fascistische geweldpleging gegeven???

Volgens De Wever is e.e.a. de moeite niet waard...... De opperhufter is na WOII geboren en kan zich blijkbaar niet voorstellen, dat fascisten ook maar enig gevaar vormen........ Uiteraard weet hij dat wel, het grote probleem is zijn eigen bewondering voor de nazi's en fascisten, niet voor niets zitten er veel fascisten in zijn achterban..........

Daarnaast zou De Wever als politicus achter de rouwenden moeten staan, deze gebruikten geen geweld, integendeel......... Alleen dat feit toont al aan, dat De Wever een doortrapte schoft is!!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft, dat geldt niet voor de labels: De Wever en N-VA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten