Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 maart 2016

Psychopathische moordenaars in VS actiefilms vaak als slachtoffers afgeschilderd.....

Opvallend, dat je in de meeste actiefilms uit de VS, soldaten als slachtoffers te zien krijgt........ Deze films maken al enorme propaganda, voor het uitermate agressieve en barbaarse buitenlandbeleid van de VS, waar in die films in veel gevallen, de VS militairen door 'onverlaten' worden aangevallen en dat in een land, waar de VS orde op zaken 'moet' stellen....... Als klap op de vuurpijl, worden deze VS militairen (altijd speciale troepen, die alleen de slechteriken uitschakelen) meestal als het slachtoffers afgeschilderd in conflicten en oorlogen, die in werkelijkheid door de VS of zijn uitgelokt, ofwel illegaal begonnen...... Mocht het conflict gefantaseerd zijn, is het altijd een rechtvaardige zaak, waar deze militairen zich voor inzetten.

Zoals zojuist al even genoemd, de werkelijkheid ziet er heel anders uit, naast die oorlogen en conflicten, uitgelokt door de VS, zijn deze militairen psychopathische moordenaars , die het worst zal zijn, als er 'onschuldige slachtoffers' vallen...... Uiteraard zijn alweer in de werkelijkheid van alle dag, de slachtoffers onschuldig, immers het gaat in 99% van de gevallen om verdachten, waarbij er in de meeste gevallen zelfs vraagtekens zijn te zetten bij de aanklachten die door de VS worden aangevoerd......... Kortom de VS pleegt grootschalige terreur in een flink deel van de wereld.....

Terwijl de VS de ene massaslachting na de andere begaat, zoals het bombarderen van ziekenhuizen, of de illegale oorlog tegen Irak, die aan meer dan 1 miljoen burgers (!!!!) het leven heeft gekost...... Om nog maar te zwijgen over standrechtelijke executies (een zware misdaad) middels drone aanvallen door de VS, aanvallen waarbij minstens 90% van de slachtoffers niet eens verdacht waren.......

Deze actiefilms zijn dan ook niets anders dan een propagandamiddel: door het constant herhalen (hersenspoelen) van dit soort kromme verhalen, krijgt de gemiddelde mens de idee, dat de VS nooit schuldig is aan misdaden en terecht overal en nergens tekeergaat......... In Nederland denken zelfs 'intellectuelen' als Mak en Hofland, dat de VS een vredestichter is, een politieagent voor de wereld....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Al moet je je sterk afvragen, of dat soort figuren de lezers (kijkers, of luisteraars) niet opzettelijk een fout beeld van de VS voorspiegelen en aldus meewerken aan heel smerige propaganda...!!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt. Zie wat betreft Mak en Hofland ook het blog van Stan van Houcke, de link naar dat blog vindt u onderaan deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten