Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 30 maart 2016

Herdenking NAVO bombardementen van 17 jaar geleden op Servische burgerdoelen........

Afgelopen zondag werd in Servië (en onder de paar overgebleven, nog niet weggezuiverde Serviërs in Kosovo) herdacht, dat de NAVO 17 jaar geleden m.n. burgerdoelen bombardeerde, doelen waaronder eeuwenoude monumenten, bombardementen waarbij een flink aantal burgerslachtoffers vielen........ U weet wel, toen de NAVO middels een 'precisiebombardement'* de Chinese ambassade deels in puin legde....... Dit alles om toenmalige Servische regering te dwingen, te stoppen met het verzet tegen o.a. terreur in NB hun eigen provincie Kosovo.......... Later bleek, dat m.n. het UÇK, de etnisch Albanese 'guerrilla-organisatie' (lees: terreurgroep) zich te buiten was gegaan aan heftige terreur......

Overigens kan je die NAVO bombardementen zonder meer oorlogsmisdaden noemen, over terreur gesproken......

Bovendien werd er afgelopen zondag in Servië gedemonstreerd tegen het voornemen van de zittende regering, een akkoord te tekenen met de NAVO, waarbij de NAVO het recht krijgt op Servisch grondgebied te opereren......... 'Alweer een teken' dat de NAVO 'zit te slapen...' ha! ha! ha! ha!

* Tegenwoordig bombardeert de VS liever ziekenhuizen........

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt, dit geldt niet voor het label 'UÇK'.

Bron: BBC World Service nieuws, afgelopen maandag 2.00 u., onze tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten