Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 19 juni 2017

Asscher sprak de hoop uit dat Nederlandse Marokkanen het hoofd koel zouden houden tijdens demo........ AUW!!!

PvdA knuppellulletje en fiks disfunctionerend (demissionair) minister/vicepremier Asscher, zei afgelopen vrijdag te hopen dat de Nederlandse Marokkanen het hoofd koel zouden houden tijdens de demonstratie, die een dag later plaats zou vinden in een paar steden. Een demonstratie tegen de uitsluiting en achterstelling van de Riffijnen (of Berbers), de hoofdmoot van de Nederlandse Marokkanen, een zaak die de gemoederen in Marokko en onder mensen van Marokkaanse Berber komaf in het buitenland, behoorlijk hebben verhit......

Demonstranten op de Dam

Totaal-idioot Asscher stelde dat hij geen signalen had, waaruit zou blijken dat de Marokkaanse overheid druk uitoefent op de Nederlandse Marokkanen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een onbenul, de Marokkaanse overheid doet niet anders dan druk uitoefenen op de Nederlandse Marokkanen...... Dat is al het geval vanaf het moment waarop de eerste Marokkaanse 'gastarbeiders' door de 'heren' ondernemers (vooral tuinders) uit Marokko en Antwerpen hier naar toe werden gehaald, om tegen een appel en ei zwaar werk te doen!!

Daarnaast is Asscher 'blijkbaar vergeten'  dat zijn partijgenoten Aboutaleb, Albayrak en Arib de Marokkaanse koning, ofwel dictator, van advies voorzagen hoe het beste druk uit te oefenen op de Nederlandse Marokkanen!!!!

Ongelofelijk!

Klik voor meer berichten met Asscher, op het label met zijn naam, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten