Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 juni 2017

Jeremy Corbyn loopt in op Theresa May, een 'analyse' van van Weezel, Boonman en de Wit........

Volgen de week, 8 juni, vinden er verkiezingen plaats in Groot-Brittannië. Vanuit een gunstige positie dacht hare bloederigheid Theresa May het zich wel te kunnen permitteren landelijke verkiezingen uit te schrijven.

Nadat de neoliberale 'Tory' partij van May aanvankelijk de voorsprong op Labour wist vast te houden, wordt het verschil met de dag kleiner. Gisteren schoot nitwit May haar grootste bok, door niet te verschijnen op een verkiezingsdebat, een beslissing waarvoor ze figuurlijk totaal werd afgemaakt. Overigens logisch dat May niet meedoet aan verkiezingsdebatten, daar ze totaal de intelligentie mist, om in een debat overeind te blijven.

Gisteren was NOS correspondent Tim de Wit*, na het nieuws van 8.00 u. te horen op Radio1. Hij stelde dat de Britten Jeremy Corbyn niet moeten, daar hij te extreem links is........ Te extreem links, of te extreem afgemaakt in de media, zelfs door de zogenaamd onafhankelijke BBC........??? Corbyn is zelden te horen op de BBC, maar ondanks dat groet de populariteit van Corbyn, zoals gezegd met de dag!!

Vanmorgen in het megaduffe Mediaforum 'politiek commentator' en groot fan van hare kwaadaardigheid Thatcher, Kees Boonman, plus de enorme zakkenwasser van Weezel, die als ik me niet vergis nu zelfs als 'politicoloog' werd aangekondigd. Ook zij lieten zich uit over de komende verkiezingen in Groot-Brittannië (Boonman gaat daarvoor naar Engeland).

Boonman was zo te horen erg met zichzelf ingenomen, daar hij wist, dat Corbyn in het debat gisteren van 1 zaak de precieze cijfers niet wist. Uiteraard konden de 2 onmogelijk stellen, dat de verkiezingen een gelopen race voor May zijn, daarvoor zijn er eenvoudigweg teveel bewijzen voor het tegenovergestelde.........

Van Weezel, de nieuwbakken 'politicoloog' is er eindelijk achter gekomen, dat zich onder de aanhang heel veel jonge mensen bevinden (als je van Weezel moest geloven, alleen jonge mensen.... ha! ha! ha! ha! ha!). Hij stoorde zich aan het feit, dat op de werkkamer van Corbyn affiches te zien waren van o.a Che Guevara en Ho Chi Minh...... Tja als je die aan de muur hebt hangen, moet je wel fout zijn volgens de van Weezel doctrine!!

Ook deze 2 sufferds wisten niet, dat Corbyn door de reguliere Britse media wordt doodgezwegen..... Wel wisten Boonman en van Weezel te melden dat de video 'Liar Liar' erg populair is in Groot-Brittannië, dit daar men het nummer ziet als kritiek op hufter May en haar partij. Vandaar dat dit nummer niet wordt getoond of afgespeeld door de 'onafhankelijke' BBC en dat vond van Weezel dan weer volkomen logisch.......

* Tim de Wit verklaarde eerder dat hij graag sportverslaggever was geworden, maar dat hij er op een gegeven moment achterkwam dat buitenlandjournalistiek hem meer trok. Daarna verklaarde hij wat de top-momenten in zijn loopbaan tot nu toe waren (als buitenlandcorrespondent) Het WK voetbal in Zuid-Afrika en het EK voetbal in Polen en Oekraïne....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een suffe lul!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u hieronder terug kan vinden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten