Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 20 juni 2017

Van Uhm, generaal b.d., beloond voor jarenlang lobbywerk met vette baan bij Thales Group......

De openlijke onbeschoftheid van veel figuren die zich na hun overheidsloopbaan laten fêteren door het bedrijf, of één van de bedrijven waar ze jarenlang voor gelobbyd hebben, kent geen grenzen meer.

Zo hoorde ik vrijdag 16 juni jl. dat generaal b.d. (met de koperen fluit van verdienste) van Uhm, een functie als commissaris heeft aanvaard bij Thales, een bedrijf dat o.a. wapengeleidesystemen voor Defensie, dus oorlogvoering maakt..... (ook voor het buitenland)

Niet alleen is het duidelijk dat van Uhm met deze aanstelling door Thales wordt beloond voor zijn lobbywerk, maar bovendien heeft deze oplichter goede ingang bij Defensie en kan als zodanig andere militairen overhalen te lobbyen voor het militair-industrieel complex!!!

De hoogste tijd, dat er voorgoed een eind komt aan deze ronduit misdadige praktijken, iedere hoge militair, of ambtenaar bij Defensie zou moeten worden doorgelicht op banden met deze doodsindustrie en zou bij aantreffen van dergelijke banden, strafrechtelijk moeten worden vervolgd!!

Moet u nagaan, dan durven dergelijke militairen in functie rustig de media op te zoeken en te schreeuwen om meer geld voor Defensie, terwijl Nederland sinds het begin van deze eeuw al vele miljarden kwijt is aan de deelname in illegale oorlogen, dit in landen waar we niets te zoeken hebben.......... Sterker nog: de terreur op de EU straten, is één op één het gevolg van die illegale westerse oorlogsvoering (zo ongeveer de hoogste vorm van terreur...) o.l.v. de VS en de NAVO (dat op haar beurt ook nog eens wordt geleid door de VS)......

Klik op het label 'van Uhm', dat u direct onder dit bericht aantreft, daarmee komt u op een bericht, als reactie op van Uhm, die eerder durfde te stellen dat wanneer Nederland meer aan defensie had uitgegeven, Nederland de nazi-Duitse inval had kunnen stoppen......... (het gore lef!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten