Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 9 juni 2017

Pieter Cobelens (ex-MIVD en -generaal) gaat kwetsbare digitale infrastructuur bewaken........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Kapitein krentenkoek Pieter Cobelens: "Je weet nooit of er iemand van Microsoft meekijkt......." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! De Nederlandse geheime diensten, AIVD e MIVD (voor die laatste was Cobelens topgraaier) hebben Microsoft niet nodig, ze kijken zelf wel mee en als het even kan sturen ze de boel door naar de VS, zoals dit in het verleden is gebeurd....... Ook al verzamelen de CIA, NSA en zelfs de Israëlische Mossad* zelf al gigantisch veel Nederlandse data, zonder daarvoor toestemming van wie dan ook te hebben gevraagd of gekregen..................

Cobelens was te horen, omdat deze mislukte angstprofeet met een aantal 'security bedrjven' de digitale infrastructuur van kwetsbare openbare instellingen gaat bewaken. Instellingen als ziekenhuizen zullen bewaakt gaan worden tegen 'cyberterreur' en 'cybercriminaliteit', door een instelling met de naam: cybersecurityketen.nl..... (gadver wat een smakeloze Engels/Nederlandse verbastering, waarom dan niet dat 'keten' vervangen voor 'chain????')

Na het oprichten van deze 'keten', uiteraard tegen een fiks snaai uit de belastingpot, blijft de vraag over: wie zegt mij dat er niet al in de nieuw geleverde software een mogelijkheid verborgen zit, waarmee de maker of een geheime dienst toegang kan krijgen tot data...?? Bovendien loopt de beveiliging van digitale infrastructuur altijd achter op de kennis van hackers, dat zou Cobelens als ex-chef van de MIVD moeten weten!!

Ondanks alle bewijzen van het tegendeel, zoals de Vault 7 documenten op Wikileaks) , blijft Cobelens volhouden dat de Russen bezig zijn met hacken en manipuleren.......... Zowaar had de zak nog enig commentaar op de huidige VS, vanwege Trump. Hij weet dan ook dondersgoed, dat de VS al heel lang spioneert via het internet en precies dat doet, waar deze vereniging van terreurstaten de Russen van durven te beschuldigen, beschuldigingen zonder daar ook maar één greintje aan bewijs voor te leveren!

Ik noemde het zojuist al even: het moet wel heel gek zijn gegaan, als Cobelens in zijn functie als topgraaier van de MIVD, niet zelfs Nederlandse data aan de NSA (geheime dienst van de VS) heeft overgedragen, een zaak waar je niets meer over hoort..... In 2013 werd zelfs bekendgemaakt dat de telefoon van Merkel, de Duitse premier, werd gehackt door dezelfde NSA.... Dit had tot een gigantische rel moeten leiden, maar na een paar dagen zakte deze zaak alweer weg in de enorme bak met bagger en nepnieuwsberichten van de reguliere media...... Vergelijk dat eens met de hysterie over Russische hacks, waarvoor zoals gezegd niet eens bewijs is!!

Als lobbyist voor de veiligheidsindustrie en het militair-industrieel complex doet Cobelens het (veel te) goed, maar hem geheime data laten beheren, lijkt me hetzelfde als de kat op het spek binden..........

Cobelens 'weet zo ongelofelijk veel van computertechnologie en software' dat hij gelooft alles veilig op te kunnen slaan in Nederland........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Nogmaals: het zou me niet verbazen als Cobelens een hele smak belastinggeld aan subsidie krijgt, voor z'n waardeloze praatjes en smerig lobbywerk............ In zijn nieuwe functie als voorzitter van cybersecurityketen.nl, is het maar de vraag of de data veilig zijn, voor hetzelfde geld stuurt Cobelens veel data richting NSA!!

* Zo heeft de Israëlische firma Verint alle aftapapparatuur voor de AIVD en de helft van die apparatuur voor de Nederlandse politie geleverd. Onderhoud wordt door werknemers van de Israëlische firma Comverse in het Hebreeuws gedaan en het is Nederlandse werknemers niet toegestaan aan de apparatuur te zitten. N.B. de AIVD zelf stelde al meer dan 14 jaar geleden, dat er nogal wat van de data weglekt richting Israël...... Zie ook: ''E-spionage' via achterdeur aftapsoftware AIVD en politie'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u hieronder terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten