Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 16 juni 2017

Bram Bakker ('psychiater') over 'choking challenge.....' Zandzakken voor de deur!!

Viel gisteren met m'n neus in de stinkende Bram Bakker boter. Na 15.30 u. op Radio1 aandacht voor de jongen die voor de kick zichzelf verwurgde, voor de effecten die e.e.a. geeft vlak voor je daadwerkelijk stikt. De jongen stopte niet op tijd en overleed...... Vreselijk voor de ouders en je kan ze niet anders dan heel veel sterkte toewensen.

Heel dapper van die ouders, dat ze de media zochten, om te waarschuwen voor de 'choking challenge', die zo ongelofelijk mis kan lopen. Dat woord: 'challenge' vonden Bakker en een in de studio aanwezige vlogger wel zeer interessant, luisterde pas vanaf ongeveer 15.42 u. (dit onderdeel wordt meestal uitgezonden vanaf ongeveer 15.35 u.) en heb dit woord toen minstens 15 keer gehoord......

'Challenges' zijn eigenlijk hartstikke leuk, zo liet de huis, tuin en keuken psychiater Bakker weten........ Ja, 'inderdaad ontzettend leuk' als daar kinderen bij om het leven komen........ Zo was het een tijd geleden ook een uitdaging, om vlak voor de trein een overweg te passeren.......

Volgens Bakker gaat 't bij jongens naar buiten (het zich uiten in het openbaar) en bij meisjes juist naar binnen (.........), waar hij voor de meisjes aangaf, dat die vaak met psychische problemen zitten en daar dus niet over spreken.

Wie schetst mijn verbazing, toen Brakker even later doodleuk stelde, dat meisjes zich nogal eens snijden voor de camera (zelfmutilatie)....... Dat riekt toch duidelijk op een naar buiten gerichte actie........ Daarnaast: meisjes die zich snijden zitten voor het overgrote deel met een onverwerkt trauma, dan wel hebben te kampen met zwaar psychische problemen, maar goed, dat begrijpt onze psychiater koekwaus nog niet helemaal....... Laat daarom nooit figuren als Bakker uw kinderen helpen, als zij met psychische problemen zitten! (ik zou m'n kat nog niet toevertrouwen aan deze zakkenwasser)

Zie ook: 'Bram Bakker: bozigheid en ontevredenheid bestrijden met rust......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten