Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 6 juni 2017

Halbe Zijlstra (VVD) wil minister van Sociale Zaken worden onder Rutte 3 >> alarmfase 1

Gisteren 'viel mijn oog' (boink) op een kladblok van een paar maanden geleden. Met een dik uitroepteken stand daar een bericht over VVD Untersturmbannführer Zijlstra, u weet wel de ploert die het nodig vond om langstuderen aan te pakken, terwijl hij zelf meer dan 10 jaar lang had gestudeerd*.

Op BNR (na het nieuws van 12.00 u.), zei Zijlstra op 27 februari dat hij in een volgend kabinet graag minister van Sociale Zaken zou willen spelen. Een ministerie waar veel moet geboren, aldus zijne inhumane, neoliberale ploertigheid.

Er moet stevig bezuinigd worden op dat ministerie en de koppeling uitkering - minimumloon moet verdwijnen, aldus Zijlstra........ (vergeet hierbij niet, dat zelfs het minimumloon schandalig laag is....) We hebben tenslotte dankzij Rutte 1 en 2 nu meer dan 4 miljoen mensen die in armoede moeten leven, mensen die een inkomen hebben dat: tegen, op, of onder de armoedegrens ligt..... U begrijpt het: dat moet beter kunnen aldus deze nieuwe orde fascist!!

Volgens Zijlstra moet dit wel, daar er steeds minder mensen zijn, die het geld moeten opbrengen voor uitkeringen e.d......... De schoft heeft er natuurlijk schijt aan, dat de overheid hier een belastingparadijs voor bedrijven heeft gecreëerd, waar niet zelden zelfs Nederlandse grote bedrijven niet eens 20% betalen (via afspraken en constructies) terwijl de laagstbetaalden maar liefst meer dan 36% belasting moeten betalen......... Rekent u maar uit wat je overhoudt, met een netto inkomen van € 1.200,-- per maand, waar alles nog af moet, zoals de zorgpremie, de huur, gas en licht, diverse andere belastingen enz.......

De VVD heeft samen met het CDA (en PVV) en later met de PvdA in Rutte 2, de werkloosheid op het record van meer dan 1 miljoen gebracht.... (dus inclusief hen die na hun WW geen uitkering krijgen en de bijstandsgerechtigden). Nu die mensen hun baan kwijt zijn door falend regeringsbeleid onder Rutte 1 en 2 en velen van hen na de WW geen bijstand kregen en krijgen, daar hun partner 10 cent teveel verdiende/verdient, wil Zijlstra deze mensen nog verder uitnemen...... Waar velen uit deze grote groep diep in de ellende zitten door het eerder genoemde falende regeringsbeleid, wil Zijlstra deze groep die al zo is gepakt, nog verder uitkleden, verder dan letterlijk mogelijk is......... (de welgestelden zijn er gigantisch op vooruit gegaan, maakt allemaal niet uit, want in Nederland komt men toch niet in verzet......)

Laten we hopen dat Zijlstra binnen niet al te lange tijd door de mand valt als de zoveelste VVD misdadiger, waarna hij goed chronisch ziek zou moeten worden en de rest van z'n leven ongelofelijk krap in z'n geld zit, dat heeft hij (en daarmee zijn familie) dik verdiend!!

* Dat langstuderen zou Zijlstra heden ten dage alsnog kunnen doen, daar paps geld zat had om alle boetes op langstuderen te betalen, zelfs de boete die de universiteit daarvoor moet betalen.........

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels die u hieronder terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten