Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 juni 2017

Henk Kamp liet zich fêteren door autobedrijf Pon....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Mensen, dacht even dat ik niet meer bijkwam, toen ik hoorde dat de inhumane neoliberale ploert Kamp heeft gesjoemeld vanuit een vorige functie. Kamp u weet wel de VVD Obersturmbannführer, aan wie geen haar scheef zit, althans zo wilde hij het altijd doen voorkomen.......

Kamp ging in zijn tijd als minister van Defensie ook over de aanbestedingen, waarvan een onderdeel wonderwel aan Pon werd toebedeeld....... Kijk daar lees of hoor je amper iets over, wel dat het cadeau van Pon aan Kamp voor zijn plezierige medewerking, een 'peanut' is. Met een Defensie order zijn meestal vele miljoenen gebaat, dan een gift van € 250,-- accepteren, is zeker geen onbenullige zaak, maar is uiteraard dubbelfout!!

Het lullige is dat lagere ambtenaren wel strafrechtelijk worden vervolgd, mensen die met een lager bedrag dan dat van Kamp waren gepakt......... Eén van die figuren, topambtenaar Lensvelt, is voor € 236,-- gepakt, werd ontslagen en moet op de koop toe voor de strafrechter verschijnen........ Hoe bedoelt u, klassenjustitie???

Terwijl Kamp toch echt de hoofdverantwoordelijke was (ook voor de daden van Lensvelt!), die zich als minister ook nog eens zelf liet fêteren........  Kamp liet weten zich niets van deze zaak te kunnen herinneren....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Een ander antwoord hadden we niet verwacht Kamp, allemachtig!!

Eerder viel Kamp al door de mand met een in feite nog ernstiger feit, hij liet net als Clinton staatsgeheimen doorsturen naar z'n privémail........ Nu moet ik zeggen dat ik benieuwd ben, wat die geheimen inhouden: hoe Nederland smerige deals heeft gesloten in het buitenland? Of een document waaruit blijkt dat de Nederlandse regering al in 2001 wist dat de JSF een waardeloos vliegtuig is?? Een straalvliegtuig dat de aanduiding straaljager niet eens zou mogen dragen, daar het onding zich wat betreft  rennen, wenden en klimmen nog net kan meten met de A-10 Thunderbolt uit de.... 70er jaren!! 4,5 miljard van ons belastinggeld over de balk!!

Mensen, ik heb het hier al eerder voorgesteld: het OM zou die hele VVD stal eens moeten scannen en grondig ook, de politici van deze partij stinken een uur in de wind!!!

Dan nog iets: kijk normaal is zo'n order natuurlijk veel meer waard dan € 250,-- aan tegenwaarde in steekgeld (omkoping). Je zou bijna denken, dat Kamp t.z.t. (in de niet al te nabije toekomst) nog wel eens echt 'schadeloos gesteld' zal worden door Pon, 'zeg maar' nog een jaar of 7, 8 wachten na z'n ministerschap en bingo!! Wie weet hoe dat zal gebeuren, een leuke functie in de top van bijvoorbeeld Pon of Lockheed Martin (Kamp was als minister ook een uitstekend lobbyist voor de hiervoor genoemde peperdure en waardeloze JSF....)......

Nog dit jaar gaf kamp meer dan 3 miljard subsidie aan de eigenaren van de nieuwe kolencentrales, voor het bijstoken van bossen uit de VS in die centrales....... Uiteraard een gebaar van Kamp dat niet onopgemerkt bleef bij de eigenaren (zoals RWE) van die centrales, alweer 'een gebaar' dat op enig moment beloond zou kunnen worden..... Die hele biobijstook is een lachertje, het levert bijzonder weinig op en levert alsnog een hele berg CO2, terwijl de veel schonere gascentrales zijn uitgeschakeld....... Die kolencentrales werden aanvankelijk alleen gebouwd voor de export van stroom, terwijl men voor de bouw van die centrales al wist, dat de Nederlandse luchtkwaliteit als één van de slechtsten uit 'de EU bus' kwam......

Hé Kamp: ping Pon ping Pon.........

Benieuwd wie de volgende scheve schaats rijdende VVD'er is.

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels die u hieronder terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten