Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 29 juni 2017

NAM gaat in beroep tegen aanpassing gasbesluit Kamp, niet vanwege de verminderde gaswinning, maar de kaders daaromheen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

NAM topgraaier Schotman was gistermiddag even te horen op BNR, daar legde deze griezel kort uit waarom de NAM bij de Raad van State in (hoger) beroep gaat tegen het besluit van de disfunctionerende VVD Obersturmbannführer Kamp en diens verordonnering de gaswinning met 10% terug te brengen.....

En nee, daar heeft Scholte geen moeite mee, het gaat alleen om de kaders daarom heen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Mag ik even kotsen meneer?

Volgens Schotman is het nu niet meer duidelijk op welk niveau er veilig kan worden gewerkt, daar dit onduidelijk is met de laatste wijziging in het 'gasbesluit', hiermee wordt de situatie (in het Groningse aardgasbevingsgebied) juist onveiliger, aldus Schotman........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Kortom Schotman stelt dat  een verminderde en meer gelijkmatige gaswinning, meer gevaar met zich meebrengt....... Waar haalt de hufterige topgraaier Schotman dergelijke nonsens vandaan??!!!

Nee, Schotman wil natuurlijk niet, dat de 'goede naam'  van de NAM nog verder door het slijk wordt getrokken (door het inhumane en onverantwoordelijke gedrag van de NAM zelf, wel te verstaan!).

Gegarandeerd dat Schotman bij de Raad van State zal wijzen op de verplichtingen die Nederland heeft naar buitenlandse afnemers, u weet wel die ons gas in het verleden voor een appel en ei kochten en dat in langjarige contracten........

Het zou me niet verbazen, als het lobbyorgaan voor het bedrijfsleven en de zittende regering, de Raad van State, de NAM in het gelijk zal stellen....... De Raad van State, u weet wel waarvan het nationale waterhoofd W.A. de voorzitter is en waar CDA  knupppellul Piet Hein 'Schipholbrand' Donner, vicevoorzitter mag spelen.......Zie ook het volgende bericht van RTV Noord: 'Oud-topman Staatstoezicht op de Mijnen noemt waakvlam-verhaal NAM onzin'.

Meer van RTV Noord:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten