Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 9 juni 2017

May heeft verloren in een verkiezing waarin de Brexit nog eens werd bevestigd als wens van het Britse volk...

Ondanks de smerige campagne tegen Corbyn door het reguliere deel van de Britse pers, inclusief 'de onafhankelijke' BBC, heeft Corbyn gewonnen en hebben de Conservatieven van May dik verloren.

Met deze verkiezingen werden een groot aantal 'politiek deskundigen', zoals Lia van Bekhoven en Kees Boonman aan de paal genageld. Corbyn zou alleen extra stemmen trekken van jonge kiezers en May zou een ruime meerderheid halen, al werd dit de laatste weken iets teruggeschroefd, daar tegen alle gelul van deze deskundigen in, Corbyn veel succes oogstte met de Labour campagne.

Waar niemand vanmorgen over spreekt: met deze verkiezingen maken de Britten in feite nog eens duidelijk, dat de meerderheid van het volk voor de Brexit is! Na de Brexit was er een golf aan kritiek op de Brexit voorstemmers in het referendum, zo zouden ze niet hebben begrepen waar het om ging en er zou maar een kleine minderheid zijn, die echt voor de Brexit was....... In Nederland was het wat betreft de media vooral van Bekhoven die de voorstemmers van de Brexit afbrandde.....

Volgens van Bekhoven en vele anderen zouden de jonge stemgerechtigden in GB tegen een Brexit zijn, met de uitslag van de verkiezingen, is ook deze domme veronderstelling (die als feit werd gebracht...) gelogenstraft...... van Bekhovven zei afgelopen woensdag op BNR (rond 16.38 u.) dat May met een grote meerderheid zou winnen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Niet geheel toevallig dat van Bekhoven vanmorgen niet op Radio1 of BNR te horen was over de verkiezingen.......

De BBC had na het Brexit referendum een paar maanden lang een grote anti-Brexit campagne. Toen bleek dat de regering May zich achter de Brexit schaarde, stopte die lastercampagne van de BBC. Het is dan ook niet voor niets, dat er in de BBC verkiezingsdebatten niet werd gevraagd naar de Brexit..... En dan durft men de BBC nog steeds onafhankelijk te noemen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Vannacht op BBC World Service radio (rond 1.53 u. CET) een verslaggever die stelde dat het niet noodzakelijker wijs schokkend zou zijn als Labour zou winnen in een bepaalde stad (hoorde net de naam niet). "Not necessary shocking......." Ongelofelijk!!!

Op Radio1 vanmorgen na 9.30 u., Rem Korteweg, 'een Groot-Brittannië deskundige' van Clingendael, het lobbycentrum voor de NAVO en het militair-industrieel complex. Deze flapdrol stelde dat de wedkantoren het mis hadden (zij rekenden allen op een fikse meerderheid voor de conservatieven van premier en oorlogsmisdadiger May). Gisteren was Korteweg te gast in Nieuwsuur waar hij nog een behoorlijke winst t.b.v. May voorspelde.......

In Nieuwsuur zei de zwaar over een paardendrol getilde zakkenwasser Huys, dat vooral jongeren op Corbyn zouden hebben gestemd, het bewijs daarvoor zou te zien zijn in een video waarin Corbyn in het openbaar een toespraak hield. Heb dit filmpje bekeken en kan niet anders concluderen, dat er fiks wat 40 plussers te zien waren onder de toeschouwers......... Korteweg stelde dat er sinds het Brexit-referendum een Engels nationalistische tendens te zien is in GB....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Die 'nationalistische tendens' is al ruim meer dan 17 jaar te zien in GB!! Wedden dat Korteweg eerder voorspelde dat de Britten in meerderheid tegen de Brexit zouden stemmen??!!

Kortom: niet alleen May en haar partij hebben verloren, maar ook de zogenaamde deskundigen en de westerse pro-May massamedia hebben dik verloren in deze Britse verkiezingen!!

De Britse grote onderlaag is de ellende meer dan zat, de bezuinigingen die hen op zowat elk gebied treffen, zijn de grote promotor van het fikse verlies dat de conservatieven hebben geleden. Vergeet niet dat dagelijks 4 miljoen kinderen met honger naar school gaan. Daar krijgen die kinderen te eten en nee, geen geld voor de ouders zodat die kinderen thuis kunnen eten, nee die kinderen moeten weten in wat voor laag en armoedig milieu ze opgroeien.......... 'Humaniteit' anno 2017.......

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten