Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 10 juni 2017

Koenders: de uitslag van de Britse verkiezingen schept een zekere onzekerheid........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De mislukte PvdA praalhans en disfunctionerend (demissionair) minister van Buitenlandse Zaken, Koenders, liet na de Britse verkiezingen weten, dat de uitslag van de Britse verkiezingen een zekere onzekerheid schept....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een gelul!

Koenders schopte een enorme open deur in, toen hij vervolgde: "Onzekerheid is niet goed....." Je meent 't??!!!

Daarna stelde Koenders dat het in het belang van Nederland is, dat er een goede overeenkomst komt met de Britten over hun vertrek. "Het is belangrijk dat we in een goede relatie verder gaan...."

Die laatste woorden van volksverlakker Koenders staan in schril contrast tot de uitlatingen die deze jaknikker vorig jaar na de uitslag van het Brexit-referendum deed. Destijds was hij hels over de uitslag en beet hij de Britten toe, dat ze niet hoefden te rekenen op een zachte behandeling van de EU (alsof hij dit voor het zeggen had..).......

Wat Koenders destijds NB als minister niet wist, was het feit dat Nederland jaarlijks voor meer dan 17 miljard euro exporteert naar Groot-Brittannië..... In 2015 verdiende Nederland zelfs 20 miljard aan de export naar GB (cijfer van het CBS, dus dat zal wel een paar miljard minder zijn, maar toch...)...... Bovendien lopen de Nederlandse vissers de kans, dat ze niet meer in Britse wateren mogen vissen (wat ik allesbehalve een ramp vindt*, maar wat wel een aardige aderlating voor de staatskas zal zijn)..

Koenders heeft van zijn fouten geleerd, ook al zal hij dat nooit toegeven; jezus mensen, wat een ongelofelijk domme hypocriet!!

* De gruwelijkste dood die dieren sterven t.b.v. de menselijke consumptie, is die van vissen en andere zeedieren........

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels die u hieronder terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten