Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 24 juni 2017

Balkenende (CDA ex-premier) als milieukampioen......... Zandzakken voor de deur!!

Hoorde gisteren op BNR de grootste hansworst premier, die Nederland ooit 'rijk' was, de gemuteerde Zeeuwse CDA kleiaardappel Balkenende.

Balkenende is tegenwoordig promotor van de Dutch Sustainable Growth Coalition (DSGC) en verdient een kapitaal bij het sjoemelende Ernst & Young, een grofgraaibaan die hij ongetwijfeld te danken heeft aan bewezen diensten, ten tijde, dat hij (godbetert) premier van ons land mocht spelen.....

Ten tijde van dat premierschap was Balkenende alles behalve groen, de schoft vond zelfs een minister van Milieu een totaal overbodige functie. 'Onder zijn bewind' werd de ecologische hoofdstructuur naar god geholpen, door de Groningse paardenbeffer Bleker, u weet wel de ploert die een kapitaal aan overheidssubsidie verdiende met het omzetten van landbouwgrond in natuur (waar landelijk nog al eens de hand mee zou zijn gelicht..).....

Onder Balkenende mocht Schiphol verder groeien en groeide het aantal megastallen ' gigantisch', u weet wel de plek waar dieren al bij leven in de hel zitten......... Door deze groei kwam Nederland voor het eerst op een totale dierenstapel van een half miljard dieren, die hier jaarlijks groot en dood worden gemarteld........

Ik kan me zo voorstellen, dat u nu wel zeer benieuwd bent, welke duurzaam groene en ecologisch verantwoorde bedrijven verenigd zijn in de DSGC, welnu daar komt'ie (veiligheidsgordel vast!): AkzoNobel, DSM, FrieslandCampina, Heineken, KLM, Philips, Shell en Unilever........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus is dat lachen dan, allemachtig!! De grootste viezeriken noemen zich duurzaam en groen!!

Vandaar ook dat Balkenende deze bedrijven zover kreeg mee te doen. Ze zijn niet groen, ze zijn niet duurzaam en met de aanduiding 'ecologisch' hebben ze al helemaal niets van doen!! Maakt niet uit, door de inzet van Balkenende presenteren deze bedrijven zich als duurzaam en dat is goed voor de klandizie en daarmee voor de omzet. Tweede voordeel: de poort naar overheidssubsidies staat daarmee wagenwijd open!

Dit alles is zo doorzichtig dom dat het maar van 'één persoon kan komen...... Juist! Balkenende!! Onbegrijpelijk dat men deze struikelend lullende brekebeen in de reguliere media nog aan het woord laat, alsof hij werkelijk ook maar iets te vertellen heeft, waar geen stank aan hangt!! Wat een oplichters!!

Echt mensen, Balkenende durfde het over de toekomst van 'onze' kinderen te hebben en hoe belangrijk de DSGC is in het veiligstellen van die toekomst......... Denkt deze volksverlakker nu echt dat hij overal mee weg kan komen???

Wedden dat deze oplichter regelmatig in de kerk zit en werkelijk denkt, dat hij een goed rentmeester van god is....??

Alsof Balkenende als premier al niet veel teveel juist de belangen van de grote bedrijven heeft behartigd i.p.v. die van het volk, die hij als volksvertegenwoordiger had moeten dienen, waarmee hij tevens het milieu uitermate slecht heeft bediend...........  Weet u nog alle innovatie subsidies (te danken aan Balkenende), die gingen voornamelijk naar grote beursgenoteerde bedrijven!!!

Cobouw, het blad voor de bouw, berichtte al eens over 120 miljoen euro aan innovatiesubsidie voor de bouw, de pagina waar op zou staan, waarom deze subsidie de eerste keer werden afgewezen, is vreemd genoeg 'verdwenen' van het net...... De bouw profiteerde de laatste 14 jaar fiks van deze subsidies, met een minimum van 100 miljoen!! (vanwege de crisis werd deze subsidie een paar keer geschrapt)

Balkenende is een uiterst doorzichtige neoliberale oplichter, die door zijn wanbeleid een fikse steen heeft bijgedragen aan het verder verzieken van de luchtkwaliteit in Nederland en aan de klimaatverandering......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten