Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 15 november 2010

Liesbeth 'leeghoofd' Spies over de PVV en kernenergie

Afgelopen vrijdagavond was Liesbeth Spies, interim voorzitter CDA, bij Pauw en Witteman. Gekleed in een jurk die een kruising tussen een zwarte pietenpak en een klederdracht jurk vormt. Frits 'CDA en PVV likker' Wester vroeg haar wat het CDA met iemand als Lucassen van de PVV zou doen. Dat is volgens haar niet mogelijk, omdat het CDA 'gedragsregels' heeft. Ja dat hebben we gezien huppeltrut, jarenlang leugens en bedrog! Verder dacht deze zoveelst CDA nitwit, dat ze dhr. Ockels wel kon tutoyeren, alsof zij op hetzelfde intellectuele niveau functioneert dan dhr. Ockels. Ze hield 'Wubbo' voor dat we echt kerncentrales nodig hebben. Zelfs nadat ze moest toegeven, dat de 5 geplande kolencentrales geen ander doel dienen dan stroom exporteren. Onbegrijpelijk!

Wester introduceerde alvast de Januskop van het CDA, het vuile manneke de Vries, als opvolger van de ongelofelijke trut Bijleveld. Wester vindt de Vries nog geloofwaardig en goed ook......

Anoniem zei
nee, die Ockels die vliegers van hem die zetten zoden aan de dijk. wat een grap. even voor je beeld, de energievraag gaat de komende 40 jaar op zijn minst verdubbelen, en wat zegt Ockels, lekker investeren in van die nooit 100% draaiende gesubsidieerde lelijke windmolens. 6000 megawat op zee...tuurlijk, we zitten nog niet eens op 1/10 hiervan....zo snel mogelijk investeren in een neiuwe kenrcentrale, lekker schoon, lekker veilig, weining ruimte nodig en 3 mln huishoudens van stroom voorzien!!
Anoniem zei
STOP DE GROENE LEUGEN

2 opmerkingen:

  1. nee, die Ockels die vliegers van hem die zetten zoden aan de dijk. wat een grap. even voor je beeld, de energievraag gaat de komende 40 jaar op zijn minst verdubbelen, en wat zegt Ockels, lekker investeren in van die nooit 100% draaiende gesubsidieerde lelijke windmolens. 6000 megawat op zee...tuurlijk, we zitten nog niet eens op 1/10 hiervan....zo snel mogelijk investeren in een neiuwe kenrcentrale, lekker schoon, lekker veilig, weining ruimte nodig en 3 mln huishoudens van stroom voorzien!!

    BeantwoordenVerwijderen