Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 1 juli 2011

Brand bij Chemie-Pack in Moerdijk en de onderzoeken 2

De eigenaar en drie werknemers van Chemie-Pack (volgens mij het voltallig personeel) zijn afgelopen dinsdag gearresteerd. Zij worden verdacht van zware nalatigheid. Zo lag er van bepaalde stoffen veel te veel opgeslagen op het terrein en de veiligheidsvoorschriften werden niet gevolgd. Volgens de onderzoekers heeft men dat uit economische motieven gedaan.
Dat is nu precies wat dit marionettenkabinet constant propageert: te veel regels zijn slecht voor de economie en controle organen worden in hoog tempo onttakeld . Als er dan wat misgaat, arresteert men de directeur en desnoods nog wat werknemers.
Wie gaat er nu eindelijk lakse en verantwoordelijk politici en bestuurders in dit soort rampzalige zaken arresteren? U weet wel dezelfde lui, die het jaarrond tamboereren op veiligheid. Kijk bijvoorbeeld ook naar de vuurwerkramp in Enschede, de brand in het Schiphol cellencomplex en de cafébrand in Volendam. Eén van de hoofdverantwoordelijken voor de 'Schipholbrand' (met 11 doden), de disfunctionerende arrogante CDA kakzever Donner is nu godverdomme weer minister en de hoofdverantwoordelijke in Enschede, burgemeester Mans krijgt, god betere nog schouderklopjes en baantjes op de koop toegeschoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten