Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 3 juli 2011

Ormel, een christelijke 'dierenarts'

De gesjeesde dierenarts en CDA sjoemelaar Ormel liet zich deze week voor BNR uit over de rituele slacht. Ormel doet, sinds het aantreden van het door fascisten geregisseerde kabinet Rutte, het buitenland. Men heeft dus bij het CDA ingezien, dat men deze 'dierenarts' beter een andere portefeuille kon geven. Ormel die in het verleden voor een farmaceut werkte en pas dit jaar afstand deed van aandelen in antibiotica, 'om de schijn van belangenverstrengeling te voorkomen', dat na een kleine 10 jaar in de 2e kamer te hebben gezeten.....

Deze rechtse dombo vindt de rituele slacht een fundamenteel recht van Joden en moslims, zelfs als dieren door deze slacht extra lijden blijft dat recht overeind. De nitwit Ormel vindt het debat over de rituele slacht schandalig en vindt dat tekenend voor de intolerantie in dit land. Dat zegt een vertegenwoordiger van een christelijke partij, het CDA dat van de PVV fascisten mag mee regeren, dezelfde fascisten die de haat tegen moslims en 'links denkend' Nederland dagelijks verder opkloppen. Het CDA wiens vice vieze premier Verhagen onlangs nog liet weten moslim-xenofobie te begrijpen. 

Ormel is als 'dierenarts', voorstander (en lobbyist) is van de intensieve martel veehouderij, haalt er nog even de 'normale' slacht bij, of het leed dat dieren daar wordt aangedaan een vrijbrief is om dieren op andere manieren te martelen. De presentator komt met het levend koken van kreeften (of kreeftachtigen) tot dezelfde redenering, dus als dat gebeurd mag alles.
De hele manier waarop dieren worden gemarteld en gedood zou op de schop moeten.

Bovendien is vleeseten in de toekomst niet vol te houden, tenminste als we niet willen dat meer dan een derde van de wereldbevolking sterft van de honger en als we werkelijk iets aan het verziekte milieu en de uitgeklede natuur willen doen.

Nogmaals het meest vreemde aan de rituele slacht is wel, dat de god die volgens de gelovigen hun schepper is, voorschriften uitvaardigde voor de slacht, terwijl hij de mens als niet vleeseter schiep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten