Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 9 januari 2012

Kamp, nog een tsunami en met de zweep erover

De huidige VVD kampioen smeerlapperij, Kamp, sprak gisteren in Buitenhof over 'golven' kansarme emigranten, die over ons heen spoelen. Nog effe lekker de Marokkanen in een kwaad daglicht zetten en meteen de volgende groep, eh ik bedoel de 3e golf noemen: de Oost Europeanen. Zijn VVD collega, de gifmenger Bolkestein, heeft er voor gezorgd, dat deze Oost Europeaanse werknemers (vaak vaklui) hier voor een appel en een ei mogen werken. Nu er een paar honderdduizend hier werken, gebruikt Kamp hen als argument om de werklozen en andere uitkeringstrekkers, door de stront te halen. Volgens Kamp geldt voor die Oost Europeanen het CAO loon, dezelfde arbeidsvoorwaarden en Arbowet, als voor Nederlanders. Deze klootzak weet donders goed, dat er meestal van al deze punten zwaar wordt afgeweken. Het komt er op neer, dat de Nederlandse werklozen, maar tegen dezelfde voorwaarden moeten gaan werken. Als Polak, die gadverdamme weer presenteerde ( ze had Lebbis* gezien en had een zelfde kleur nieuw jasje aan), zegt dat deze Oost Europeanen harder werken dan Nederlanders, vindt Kamp, dat die Nederlanders dan maar verplicht harder moeten werken, de zweep erover!

Het zwarte en grijze circuit is maar klein in Nederland, zei Kamp op de vraag daarover. De controle op 'foute werkgevers' is groot en er staan forse boetes op illegale werkverbanden. Het probleem is, dat de controle organen zo goed als uitgekleed zijn. De kans dat een bedrijf gecontroleerd wordt is bijzonder klein en op klokkenluiders zit niemand, ook Kamp niet te wachten. Er is nog steeds geen fatsoenlijke klokkenluidersregeling in dit land.

Kamp zei, dat de druk op een 'fatsoenlijke manier' wordt opgevoerd om uitkeringstrekkers 'aan' het werk te dwingen. Benieuwd wat hij onfatsoenlijk vindt. Fatsoenlijk is ook uitkeringstrekkers te dwingen een dure taalcursus te volgen, die zij zelf moeten betalen, uitkeringstrekkers weten immers van gekkigheid niet wat ze met al het 'ontvangen' geld moeten doen.
Dat alles uit de mond van een flapdrol, die in het bedrijfsleven nog geen dag fatsoenlijk werk zou kunnen doen, maar nu op kosten van de belastingbetaler en met toestemming van de fascist Wilders, minister mag spelen, godverdomme!

*Het laatste optreden van Lebbis op tv was prima de luxe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten