Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 18 januari 2012

Norder de tsunami-deskundige geeft belastinggeld weg

De rechtse PvdA sloop wethouder, Marnix 'tsunami normalisatie' Norder, maakte vandaag bekend, dat hij het scheefwonen wil aanpakken. Scheefwonen is een 'enorm probleem' als je de cijfers ziet, nog geen 5% van de huurders, verdient iets te veel, voor de woning waar zij inwonen. Door de gigantische sloop van sociale huurwoningen in Den Haag, door Norder en zijn PvdA voorgangers, is er een groot tekort aan deze woningen. De nepsocialist Norder legt de schuld daarom maar bij de zogenaamde scheefwoners. De schoft heeft eerder onder valse voorwendselen het woonwagencentrum aan de Escamplaan laten ontruimen, om de grond tegen een achterlijk hoog bedrag te kunnen verkopen, helaas voor deze hufter, heeft de crisis een streep door dit bedachte voordeel gehaald. In het verlengde hiervan, wil Norder, net als politici van de meeste politieke partijen, de huizenprijs op het huidige achterlijk hoge niveau houden, inclusief de 50% gebakkenlucht waarde.
Daarom gaat Norder uit naam van Den Haag scheefwoners € 10.000,-- belastinggeld aanbieden, als zij verhuizen naar een koophuis!!!
Dat voor een gemeente waar veel mensen zijn aangewezen op de voedselbank en anderen niet meer weten hoe het hoofd boven water te houden.
Norder geeft toe, dat dit niet het probleem van het tekort aan sociale huurwoningen, o.a. door hemzelf veroorzaakt, zal oplossen. Wat een ongelofelijke zieke klootzak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten