Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 januari 2012

Smilde over kersttoespraak Beatrix

CDA paardenkut Smilde was vorige week dinsdag te gast in Standpunt NL, de stelling was: 'de kersttoespraak van Beatrix was te politiek'. Daar is Smilde het natuurlijk niet mee eens, ook was het geen aanklacht tegen het huidige rampenkabinet Rutte, geregisseerd door de fascist Wilders. De koningin wijst op duurzaamheid en natuurbehoud, dat is volgens Smilde nou net het beleid van het huidige kabinet. De boodschap was mondiaal bedoeld, volgens dit leeghoofd, ha! ha! ha! De tyfustrut durft zelfs ontwikkelingssamenwerking te noemen, ook daar is Nederland duurzaam bezig. Dus het beleid van het goorste CDA ventje Verhagen, het afschaffen van subsidies op echte duurzame energie, is juist bevorderend voor een schoon en duurzaam milieu; idem het rampzalige beleid van CDA paardenlul Bleker, die een streep haalt door het gevoerde natuurbeleid en daadwerkelijk bestaande natuur met alle gemak laat vernietigen, voor bouw van wat dan ook in de toekomst. Leugenaar Bleker stelde, dat de natuurorganisaties vruchtbare landbouwgrond inpikken, Trouw haalde dit vandaag onderuit, meer dan 80% van de verkregen landbouwgrond, in de jaren 1996 tot 2008, is omgezet in beton en asfalt, dus wederom leidt Bleker de aandacht af van de echte klootzakken, die van Bouwend Nederland, geleid door CDA roverhoofdman, 'capi di tuti capo', Brinkman......
Dat een aantal bedrijven zelf daadwerkelijk maatregelen nemen, om hun bedrijf te verduurzamen, noemt Smilde 'kabinetsbeleid', jezus wat een gek! Bovendien zou je, als je een bedrijf bezit, wel ontzettend dom zijn als je ontkent, dat je bedrijf duurzaam is.

Zo is het ook met de toespraak van Beatrix: het belastingvretende koningshuis, mag voor 330.000 euro belastinggeld per jaar 'vervliegen', Beanix is grootaandeelhouder van Shell (ook een ontzettend groen en duurzaam bedrijf), dan nog het bouwen van huizen door W.A. en zijn pampa prinses in natuurgebieden (benieuwd wat de banden zijn van deze 2 met de corrupte Spaanse bouwprins).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten