Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 23 januari 2012

CDA, de nieuwe 'radicale' koers

Het CDA heeft ingezet op de 'nieuwe' koers, volgens het CDA moet de partij een radicale middenpartij worden, ha! ha! ha! Aersma Buma was gisteren te gast in Buitenhof, voor lezers met meer dan 2 hersencellen: bekijk deze uitzending via uitzendinggemist (of de 'site' van Buitenhof), wat een lachwekkende janlul, dit holle CDA vat met z'n houten kop.
Volgens Aersma Buma houdt het CDA zich aan gemaakte afspraken en moet het CDA compromissen sluiten (?!?), jezus waar haalt hij het vandaan? De nieuwe lijn (koers bedoelt de kip zonder kop), zit in zijn achterhoofd (en daar zit ruimte zat, zoals de praktijk telkens weer uitwijst). Aersma doelt hier op het feit, dat het regeerakkoord heilig is, maar bij elk fout besluit, denkt hij even terug aan de 'nieuwe' koers, die niet in de praktijk gebracht kan worden. Nou, niet helemaal, de nieuwe koers is ook het verder afbreken van arbeidsvoorwaarden ten gunste van de ondernemers, dus: flexibiliteit, afbraak van het ontslagrecht en een veel verdere inperking van uitkeringen, een echt staaltje christelijke politiek.

'Het CDA houdt zich aan gemaakte afspraken', ja alleen als dat uitkomt, zie de Groningse CDA paardenpooier Bleker.

Het CDA is verantwoordelijk voor: de steun aan een illegale oorlog; opsluiten van onschuldigen, waaronder kinderen, begane misdaad: illegaal zijn (en dat op deze kleine aardkloot); de vreselijke dood van 11 mensen bij de Schipholbrand; De beestachtige behandeling van dieren in de intensieve martelveehouderij; vernietiging van de natuur* en de daaraan gekoppelde vernietiging van miljoenen aan geïnvesteerde gelden; het pompen van miljarden in de Europese banken; het uitkleden en afknijpen van ouderen, chronisch zieken, gehandicapten (fysiek en/of geestelijk); de steun aan een fascistische beweging, die bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet en alle gevolgen daarvan; de onvermijdelijke aanschaf van een peperduur totaal overbodig disfunctionerende 'straaljager' en de meer dan 1 miljard investering daarvoor; enz. enz.

Wat wenst een christelijke partij nog meer?

*vanmiddag in Standpunt NL het leeghoofd Koopmans over het natuurbeleid van Bleker. Volgens K. is het beleid van Bleker goed voor de natuur. Koopmans is dan ook een echte milieudeskundige, nog geen 5 jaar geleden gaf deze oetlul toe, dat hij in een diesel 'oldtimer' reed, zonder roetfilter....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten